Σκηνικό «Αγριας Δύσης» η Αθήνα – Δύο επιθέσεις με πυροβολισμούς και ένας νεκρός μέσα σε λίγη ώρα

Σκηνικό «Αγριας Δύσης» η Αθήνα – Δύο επιθέσεις με πυροβολισμούς και ένας νεκρός μέσα σε λίγη ώρα

Σκηνές Άγριας Δύσης εκτυλίχθηκαν σε δύο γειτονικές περιοχές της Αθήνας. Περίπου στις 9.30 το βράδυ του Σαββάτου, πυροβολισμοί σημειώθηκαν στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου, στα Κάτω Πατήσια, όπου δύο ;άτομα συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα ο ένας να δεχτεί πυρά και να τραυματιστεί σοβαρά. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την γύρω περιοχή.

Λίγη ώρα αργότερα, και όχι πολύ μακριά, σημειώθηκε ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων, στη λεωφόρο Δημοκρατίας, στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που εντόπισαν τον δράστη. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πέσει νεκρός ο δράστης και ελαφρύτερα δύο αστυνομικοί.

Για τα δύο περιστατικά έκανε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τ. Θεοδωρικάκος σημειώνοντας:

«Δυο αστυνομικοί αντιμετώπισαν στα Πατήσια κακοποιούς που αντάλλασσαν πυροβολισμούς, ο ένας κακοποιός νεκρός.Έσωσαν με αυτοθυσία τους πολίτες,τραυματίστηκαν και οι δυο, ευτυχώς ελαφρά.Είμαστε στο 401 μαζί με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ και ενημερωθήκαμε από τους γιατρούς. Όλα θα πάνε καλά.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter