‘Αγιοι Ανάργυροι: Σπαραγμός στην κηδεία των θυμάτων του αστυνομικού (Photos)

‘Αγιοι Ανάργυροι: Σπαραγμός στην κηδεία των θυμάτων του αστυνομικού (Photos)

Με τις κηδείες της 49χρονης Ελένης Χερουβείμ, της 70χρονης Βασιλικής Χερουβείμ και της μόλις τριών ετών Μυρτούς-Πετρίνας, που δολοφονήθηκαν από 46χρονο αστυνομικό Χρήστο Ζαπαντιώτη τα ξημερώματα Δευτέρας, γράφτηκε η τελευταία πράξη της τραγωδίας στους Αγίους Αναργύρους.

Συγκλονισμένοι συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στις δύο γυναίκες και το αγγελούδι που έπεσαν νεκρές από το χέρι του δολοφόνου και αυτόχειρα Χρήστου Ζαπαντιώτη, ο οποίος θα ταφεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του στην Αιτωλοακαρνανία.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέσθηκε σε βαρύ κλίμα και το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί φώναζε: «Ο φονιάς μας έκαψε. Μας σκότωσε την οικογένειά μας».

Οι σοροί της μητέρας και της μικρής Μυρτούς-Πετρίνας τοποθετήθηκαν στο ίδιο λευκό φέρετρο.

Στο φως συγκλονιστικές λεπτομέρειες

Στο μεταξύ, σοκαριστικά στοιχεία για την υπόθεση συνεχίζουν να έρχονται στο φως.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, τα πτώματα τόσο της συζύγου όσο και πεθεράς του αστυνομικού βρέθηκαν κοντά στην μπαλκονόπορτα του σαλονιού, «δείχνοντας» ότι οι δύο γυναίκες επιχείρησαν να ξεφύγουν από τον διώκτη τους, πριν τις εκτελέσει από απόσταση περίπου μισού μέτρου.

Στη συνέχεια ο δράστης πυροβόλησε την κορούλα του στο δωμάτιό της και αυτοκτόνησε, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πέρασε γύρω στη μία ώρα από τη στιγμή της δολοφονίας της γυναίκας και της πεθεράς του και της δικής του αυτοκτονίας.

Το πτώμα του βρέθηκε σε εμβρυική στάση δίπλα στο νεκρό κοριτσάκι…

Στον τόπο της τραγωδίας βρέθηκαν συνολικά οκτώ σφαίρες, εκ των οποίων η μία δεν είχε βρει στόχο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter