Άγιος Δημήτριος: Παρέμβαση εκπαιδευτικών και έντονες αποδοκιμασίες κατά Μητσοτάκη στο Ειδικό Σχολείο (Video)

Άγιος Δημήτριος: Παρέμβαση εκπαιδευτικών και έντονες αποδοκιμασίες κατά Μητσοτάκη στο Ειδικό Σχολείο (Video)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης καθηγητές από την ΕΛΜΕ Νότιας Αθήνας και την ΕΛΜΕ Νέας Σμύρνης Καλλιθέας Μοσχάτου στο Ειδικό Σχολείο (ΕΕΕΕΚ) Αγίου Δημητρίου, λόγω της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο σχολείο.

Από τις 9:00 το πρωί, ολόκληρη η περιοχή γύρω από το Ειδικό Σχολείο είχε περικυκλωθεί από δεκάδες αστυνομικούς, όμως οι καθηγητές έστησαν έγκαιρα τα μπλοκ τους έξω ακριβώς από την είσοδο του σχολείου, σύμφωνα με το alfavita.gr.

Περίπου στις 11:00 το πρωί έφτασε με κουστωδία αυτοκινήτων και μηχανών της ασφάλειας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τον οποίο υποδέχθηκαν με συνθήματα και αποδοκιμασίες οι συγκεντρωμένοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός φάνηκε να έχει έντονο διάλογο με άνδρα που βρίσκεται σε αμαξίδιο, σύμφωνα με βίντεο που κάνει το γύρο των social media.

 

Το μέλος του Δ.Σ της ΟΛΜΕ Χρήστος Σόφης δήλωσε: «Ενώ τα Ειδικά σχολεία έχουν αφεθεί στο έλεος την πανδημίας με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης και ήδη θρηνούμε θύματα και από εκπαιδευτικούς και από γονείς και από μαθητές, η πολιτική ηγεσία αποφάσισε να διενεργήσει επίσκεψη στο ΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Ενημέρωσης για τον Αυτισμό. Η κίνηση αυτή είναι προκλητική και σκανδαλώδης και γίνεται καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους. Η εγκληματική αδιαφορία που έχει επιδείξει η κυβέρνηση επί μακρόν για την περιφρούρηση της υγείας των εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής, των μαθητών και των οικογενειών τους δεν μπορεί να εξωραιστεί μέσα από χαμόγελα και επικοινωνιακές φιέστες».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter