Άγιος Δομίνικος: Διπλή δολοφονία στον «αέρα» ραδιοφωνικού σταθμού (Video)

Άγιος Δομίνικος: Διπλή δολοφονία στον «αέρα» ραδιοφωνικού σταθμού (Video)

Live στο Facebook μεταδιδόταν το δελτίο του ραδιοφωνικού σταθμού FM 103,5, στη Δομινικανή Δημοκρατία, όταν ένοπλοι εισέβαλαν στο στούντιο και «γάζωσαν» τους δύο δημοσιογράφους. Νεκροί από τις σφαίρες έπεσαν ο παρουσιαστής Λουίς Μάνουελ και ο παραγωγός Λεό Μαρτίνεζ.

Όσοι μάλιστα είδαν την live μετάδοση στο Facebook σοκαρίστηκαν, όταν την ώρα του δελτίου ακούστηκαν πυροβολισμοί και μία γυναίκα φώναξε «Πυροβολισμοί, πυροβολισμοί, πυροβολισμοί», πριν σταματήσει η μετάδοση.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε και η γραμματέας του σταθμού, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και επεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Η αστυνομία ανέφερε ότι οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο Σαν Πέντρο ντε Μακόρις, μια μικρή πόλη 45 μίλια ανατολικά της πρωτεύουσας του Αγίου Δομίνικου. Ο ραδιοφωνικός σταθμός, μάλιστα, ήταν στην «καρδιά» ενός εμπορικού κέντρου.

Μέχρι στιγμής, τρεις άνδρες έχουν συλληφθεί, αλλά σε κανέναν δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία δεν είναι ακόμη γνωστό το κίνητρο των δραστών.

http://www.dailymail.co.uk/~/article-4225696/index.html

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter