Άγιος Παντελεήμονας: Για δυο κακουργήματα απολογείται ο 34χρονος που ξυλοκόπησε και κρατούσε όμηρο την πρώην σύντροφό του

Άγιος Παντελεήμονας: Για δυο κακουργήματα απολογείται ο 34χρονος που ξυλοκόπησε και κρατούσε όμηρο την πρώην σύντροφό του

Για δυο κακουργήματα και συγκεκριμένα για αρπαγή και απόπειρα ανθρωποκτονίας και πέντε πλημμελήματα, αυτά της κατοχής εμπρηστικών ειδών, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απειλής, της οπλοφορίας και της βίας κατά υπαλλήλων, απολογείται αυτή την ώρα ο 34χρονος Αιγύπτιος, ο όποιος την Πρωτοχρονιά κρατούσε όμηρο την πρώην σύντροφό του σε διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα και απειλούσε να ανατινάξει την πολυκατοικία με μία φιάλη υγραερίου.

Σε πρώτη φάση η δίωξη αφορούσε μόνο το αδίκημα της αρπαγής αλλά στη συνέχεια ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη και για απόπειρα ανθρωποκτονίας, μετά το βίντεο που ο ίδιος μετέδιδε απευθείας σε κοινωνικό δίκτυο, μέσω κινητού τηλεφώνου, διακρίνεται να χτυπά ανελέητα την 30χρονη από τη Βουλγαρία.
Η γυναίκα η οποία για περισσότερο από 5 ώρες ήταν όμηρος στο σπίτι του πρώην συντρόφου της στον Άγιο Παντελεήμονα, σοκαρισμένη φέρεται να περιέγραψε στον ανακριτή της υπόθεσης τις φρικιαστικές στιγμές που έζησε στα χέρια του δράστη, εκφράζοντας την ανησυχία της πως εάν αφεθεί ελεύθερος θα επιχειρήσει να την σκοτώσει.

Ολοκληρώνοντας την κατάθεσή της είπε στους δημοσιογράφους:

«Φοβάμαι πολύ για την ζωή μου. Μπορεί να τον αφήσουν ελεύθερο. Είμαι σίγουρη ότι θα ξαναέρθει για να με σκοτώσει. Με ζήλευε. Με είχε ξαναχτυπήσει πολλές φορές, αλλά δεν ήθελα να το πω στην αστυνομία. Έχει χτυπήσει άλλη μια γυναίκα με 2 παιδιά. Ήθελε να σκοτώσει και τα παιδιά της».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter