Άγιος Παντελεήμονας: Ποινική δίωξη στον 74χρονο για το άγριο φονικό

Άγιος Παντελεήμονας: Ποινική δίωξη στον 74χρονο για το άγριο φονικό

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία και παράνομη κατοχή πυρομαχικών ασκήθηκε σε βάρος του 74χρονου ο οποίος πυροβόλησε ζευγάρι στον Άγιο Παντελεήμονα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 50χρονος.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 74χρονος, ο οποίος φέρεται να έχει δηλώσει μετανιωμένος για τις πράξεις του, πριν πυροβολήσει εναντίον του ζευγαριού στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα, διασκέδαζε μαζί τους στο σπίτι του ζευγαριού, ενώ στη συνέχεια έφυγε προσωρινά, ισχυριζόμενος ότι ένιωθε αδιαθεσία, επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα και άνοιξε πυρ κατά του 50χρονου και της συζύγου του.

«Δεν φταίω εγώ. Φταίει αυτό που μου έριξαν στο ποτό. Το ήπια και έγινα χάλια και έτσι πήγα σπίτι τους. Εξαιτίας αυτού τον σκότωσα. Σαν κάτι να με ώθησε» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 74χρονος, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Όσα αποκάλυψε για το μοιραίο βράδυ η σύζυγο τους θύματος – Νοσηλεύεται τραυματισμένη

«Είχαμε βγει σε ένα μαγαζί για φαγητό. Μαζί μας ήταν και ο 74χρονος, τον οποίο με τον σύζυγό μου γνωρίζουμε τουλάχιστον 10 χρόνια. Μετά επιστρέψαμε στην πολυκατοικία που μένουμε και ο καθένας πήγε στο διαμέρισμά του. Ο (…) ήταν μεθυσμένος», είπε αρχικά.

«Λίγα λεπτά αργότερα ακούσαμε που μας χτυπούσαν το κουδούνι. Ανοίξαμε και είδαμε τον (…) να κρατά όπλο και να φωνάζει «κάτι μου ρίξατε στο ποτό και έχω γίνει χάλια». Πριν προλάβουμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει, σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε τον σύζυγό μου στο κεφάλι. Τα παιδιά έτρεξαν να δουν τι συνέβη. Μπήκα μπροστά για να μην τους κάνει κακό και με πυροβόλησε», περιέγραψε σύμφωνα με πληροφορίες η 45χρονη, η οποία τραυματίστηκε και νοσηλεύεται.

Ο κατηγορούμενος θα απολογηθεί σε Ανακριτή.

Διαβάστε σχετικά: Άγιος Παντελεήμονας: Τον σκότωσε εν ψυχρώ μπροστά στην ανήλικη κόρη του – Οι πρώτες πληροφορίες για το έγκλημα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter