Άγιος Παντελεήμονας: Προφυλακιστέος ο 34χρονος για την ομηρία και τον live ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του

Άγιος Παντελεήμονας: Προφυλακιστέος ο 34χρονος για την ομηρία και τον live ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του

Στη φυλακή οδηγείται με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 34χρονος Αιγύπτιος για την αρπαγή, την ομηρία και τον άγριο ξυλοδαρμό της πρώην φίλης του σε ζωντανή μετάδοση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Αιγύπτιος κράτησε όμηρο για περισσότερες από 5 ώρες στο σπίτι του στον Άγιο Παντελήμονα την πρώην συντρόφό του ξυλοκοπώντας την άγρια με το βίντεο του ξυλοδαρμού να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος για δύο κακουργήματα, της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της αρπαγής καθώς και για πέντε πλημμελήματα, αυτά της κατοχής εμπρηστικών ειδών, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απειλής, της οπλοφορίας και της βίας κατά υπαλλήλων,με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος.

Εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου, ο 34χρονος είπε:

«Ζητώ συγγνώμη από εσάς και από όλον τον κόσμο…»

Στα δικαστήρια βρισκόταν από νωρίς και η 30χρονη γυναίκα, η οποία έπεσε θύμα του ανελέητου ξυλοδαρμού αλλά και ομηρίας στο διαμέρισμα του δράστη, η οποία όταν πληροφορήθηκε την απόφαση της προφυλάκισης είπε:

«Ευχαριστώ την ελληνική δικαιοσύνη , τον δικηγόρο μου και όλους εσάς. Αισθάνομαι ικανοποιημένη για την απόφαση. Όμως εξακολουθώ να φοβάμαι μήπως γίνει κάτι…»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter