Άγιος Παντελεήμονας: Τι «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ πίσω από τη δολοφονία του 38χρονου

Άγιος Παντελεήμονας: Τι «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ  πίσω από τη δολοφονία του 38χρονου

Τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης που δέχτηκε o 38χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, το βράδυ της Κυριακής στον Άγιο Παντελεήμονα αναζητά η αστυνομία  με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Το θύμα της δολοφονικής επίθεσης δέχτηκε σφαίρες στο κεφάλι και την κοιλιά όταν άγνωστος δράστης έβγαλε ένα εννιάρι όπλο μέσα σε καφετέρια επί της οδού Λιοσίων 104 στη συμβολή της με την οδό Κρήτης και πυροβόλησε εναντίον του θύματος αδιαφορώντας για το αν υπήρχε κόσμος εκείνη τη στιγμή στην καφετέρια. Στη συνέχεια, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, φέρεται να διέφυγε από το σημείο με αυτοκίνητο στο οποίο τον ανέμενε πιθανότατα συνεργός του.

Ασθενοφόρο μετέφερε τον 38χρονο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ωστόσο το θύμα υπέκυψε στα τραύματά του.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής που χειρίζονται την υπόθεση άμεσα απέκλεισαν τον χώρο και ειδικό κλιμάκιο της Σήμανσης συνέλεξε πολύτιμα στοιχεία που θα σταλούν για ανάλυση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το όπλο έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλη υπόθεση, αλλά και εάν στο γενετικό υλικό και τα αποτυπώματα που συνέλεξαν βρεθούν στοιχεία για την ταυτότητα του δράστη, όπως και το εάν είναι σεσημασμένος ή όχι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ήταν ιδιοκτήτης νυχτερινού μαγαζιού και παλιός γνώριμος της ΕΛΑΣ ενώ το θύμα είχε απασχολήσει και εκείνο παλιότερα τις αρχές.

Από τον τόπο του εγκλήματος, σύμφωνα με την ΕΡΤ, περισυνελλέγησαν κάλυκες και οπτικό υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος τα οποία εξετάζονται από τις αρχές ενώ λαμβάνονται και καταθέσεις καθώς την ώρα της δολοφονίας υπήρχαν αρκετοί άνθρωποι στο σημείο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter