Άγιος Σάββας: Επιμένουν στην εκδικητική μετακίνηση του προέδρου των εργαζομένων

Άγιος Σάββας: Επιμένουν στην εκδικητική μετακίνηση του προέδρου των εργαζομένων

Να δρομολογηθούν οι μετακινήσεις των υγειονομικών από τον Άγιο Σάββα προς άλλο νοσοκομείο αποφασίστηκε σήμερα παρόλο που την περασμένη Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου ο διοικητής της 1 ης ΥΠΕ στην συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της ΟΕΝΓΕ και της ΑΔΕΔΥ δεσμεύτηκε πως θα επανεξέταζε το θέμα των μετακινήσεων του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων του «Άγιου Σάββα» και μέλους του ΔΣ της ΕΙΝΑΠ και άλλων υγειονομικών.

Μάλιστα ο διοικητής της 1 ης ΥΠΕ σύμφωνα με την ΟΕΝΓΕ είχε δεσμευτεί ότι μέχρι την επανεξέταση του ζητήματος δε θα γίνει καμία μετακίνηση.

Όπως αναφέρουν οι νοσοκομειακοί γιατροί σε ανακοίνωσή τους «αιφνιδιαστικά, μετά από εντολή του υπουργείου, αποφασίστηκε να δρομολογηθούν οι μετακινήσεις εντός την ημέρας. Αν νομίζουν οι υπουργοί και η κυβέρνηση ότι με αυτόν τον χυδαίο, αυταρχικό κατήφορο θα φοβίσουν κανέναν, είναι πολύ βαθιά γελασμένοι.Οι υγειονομικοί της δημόσιας περίθαλψης που επί μήνες δίνουν στο πλευρό των ασθενών τη μάχη ενάντια στο θάνατο, που οι ίδιοι αρρωσταίνουν και πεθαίνουν πάνω στο καθήκον, δεν πρόκειται να φοβηθούν τις ΕΔΕ, τις διώξεις και τις εκδικητικές μετακινήσεις που εξαπολύει εναντίων τους η κυβέρνηση για να συγκαλύψει τις εγκληματικές της ευθύνες. Όσοι επιλέγουν αυτόν τον κατήφορο το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να χαρακτηριστούν οριστικά και αμετάκλητα «δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα» όπως έλεγε ο ποιητής».

Οι νοσοκομειακοί γιατροί καταλήγουν ότι «Θα συνεχίσουμε και την αυτοθυσία της προσφοράς στους ασθενείς, και τον αγώνα για την υγεία του λαού και την αποκάλυψη των εγκληματικών σας ευθυνών ταυτόχρονα».  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter