«Άγιος Σάββας»: Στάση εργασίας την Τρίτη λόγω «εκδικητικής μετακίνησης» του προέδρου του σωματείου εργαζομένων

«Άγιος Σάββας»: Στάση εργασίας την Τρίτη λόγω «εκδικητικής μετακίνησης» του προέδρου του σωματείου εργαζομένων

Τρίωρη στάση εργασίας από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» καταγγέλλοντας την «εκδικητική μετακίνηση» του προέδρου του Σωματείου τους στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία».

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου σημειώνουν ότι η μετακίνηση του προέδρου του σωματείου τους αποτελεί «έγκλημα σε βάρος των εκατοντάδων ασθενών του νοσοκομείου» την ώρα που εκατοντάδες εργαζόμενοι βρίσκονται σε καραντίνα.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου αναφέρει τα εξής:

Η διοίκηση του νοσοκομείου ΑΟΝΑ Άγιος Σάββας, σε συνεργασία με τη διοίκηση της 1ης ΥΠΕ και το υπουργείο Υγείας επιμένουν στην εκδικητική μετακίνηση του προέδρου του σωματείου μας Κώστα Καταραχιά στην ΜΕΘ-covid του Σωτηρία. Πρόκειται για μια μετακίνηση που καταστρατηγεί το νόμο 1264/82 που απαγορεύει τέτοιες βλαπτικές μεταβολές σε βάρος εκλεγμένος συνδικαλιστών.

Επίσης πρόκειται για μια μετακίνηση επιεικώς εγκληματική σε βάρος των εκατοντάδων ασθενών του Νοσοκομείου μας, που έχουν ανάγκη τον κάθε εργαζόμενο, πόσο μάλλον γιατρό, την ώρα που πάνω από 200 εργαζόμενοι του Νοσοκομείου βρίσκονται σε καραντίνα και λείπουν από τις θέσεις τους.

Με απόφαση της Γενικής μας συνέλευσης την Δευτέρα 21/12/2020, προχωράμε την Τρίτη 22/12/2020, σε στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 3μμ και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην 1η ΥΠΕ. (Ζαχάρωφ και Αλεξάνδρας).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter