Άγιος Βασίλης: San-ta παραμύθια…. στο Docville εκτάκτως το Σάββατο με το Documento

Άγιος Βασίλης: San-ta παραμύθια…. στο Docville εκτάκτως το Σάββατο με το Documento

Η Έμυ Ντούρου καταγράφει διαδρομή του αγαπημένου ήρωα των παιδιών στον χώρο και τον χρόνο: από τον Άγιο Νικόλαο και τον Μέγα Βασίλειο στον Sinterklaas, τον Αΐ-Βασίλη και τον Santa Claus που… στρατολογούσε φαντάρους. Από ασκητική φυσιογνωμία εξελίχθηκε σε καλοσυνάτο ηλικιωμένο με λευκή γενειάδα που μοιράζει δώρα.

Χριστούγεννα … μόνοι στο σπίτι. Επτά άνθρωποι του πολιτισμού φαντάζονται ένα γιορτινό βράδυ παρέα με ταινίες, βιβλία, μουσικές. Μας γράφουν οι: Κατερίνα Καριζώνη, Μαρίζα Κωχ, Λένα Πλάτωνος, Αργύρης Παπαδημητρόπουλος, Έλενα Τοπαλίδου, Αλέξης Σταμάτης, Έλενα Τοπαλίδου, Σοφία Φιλιππίδου.

Παραστάσεις, εργαστήρια και βόλτες στα μουσεία. Προτάσεις εξόδου για γονείς και παιδιά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς από την Αφροδίτη Ερμίδη.

Αλέξια Βασιλείου: «Γιατί εξαφανίστηκα από το σύστημα της μουσικής βιομηχανίας». Μια κουβέντα του Αντώνη Μποσκοΐτη με την Αλέξια για την ποπ, την τζαζ αλλά και την τραπ, το σύστημα της μουσικής βιομηχανίας και την αγαπημένη της Αμμόχωστο.

«Θείε Βάνια, θα ζήσουμε!». Το αριστούργημα του Τσέχωφ μας θυμίζει ότι θα περάσουμε μέρες πικρές, αλλά θα αντέξουμε. Η Ηλέκτρα Ζαργάνη είδε την παράσταση του Δημήτρη Καραντζά στο θέατρο «Προσκήνιο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter