Αγκαλιά με τον τίτλο ο ΠΑΟΚ, πέρασε και από την Ξάνθη

Αγκαλιά με τον τίτλο ο ΠΑΟΚ, πέρασε και από την Ξάνθη

Ακάθεκτος συνεχίζει την πορεία του προς την κατάκτηση του τίτλου ο ΠΑΟΚ! Ο Δικέφαλος του Βορρά παρουσία τουλάχιστον 5.500 φιλάθλων του επικράτησε στα Πηγάδια με 2-1 της Ξάνθης, σημειώνοντας την 23η νίκη του στην Σούπερ Λίγκα.

Ο πρωτοπόρος και αήττητος στο πρωτάθλημα ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 33’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σέρτζιο Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος και οι συμπαίκτες του αφιέρωσαν το γκολ στον Ιβάν Σαββίδη για τα γενέθλια του, καθώς πήγαν στον πάγκο, πήραν και σήκωσαν μια φανέλα με το όνομα του ιδιοκτήτη της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 2-0 στο 67’ με τον Ενρίκε, ενώ το αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 85’ ο Αλμέιδα.

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν απόλυτα ισορροπημένο, ενώ στο δεύτερο είχαμε την υπεροχή. Χάσαμε ευκαιρίες με τον Άκπομ και με τον Σφιντέρσκι για να τελειώσουμε το ματς. Ήταν μια φανταστική ατμόσφαιρα, είναι πολύ σημαντική η υποστήριξη, ο κάθε φίλαθλος του ΠΑΟΚ ζει ένα όνειρο και είμαστε κοντά στην εκπλήρωσή του», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ρ. Λουτσέσκου, ενώ ο τεχνικός της Ξάνθης Μ. Ράσταβατς είπε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, είχαμε πολύ δύσκολη αποστολή, αλλά είχαν καλή απόδοση. Ηταν ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι λόγω των συνθηκών και του κόσμου του ΠΑΟΚ. Μια πολύ καλή ομάδα που είναι στο πικ της. Η διαφορά μεταξύ των ομάδων για την παραμονή είναι μικρή, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε τους εαυτούς μας για να κρατήσουμε αυτή την υπέρ μας διαφορά. Η νίκη του ΠΑΟΚ είναι δίκαιη».

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Ντίρεσταμ, Αλμέιδα, Κοβάσεβιτς, Καντά (65’ Κάστρο), Γέντρισεκ, Σιλά, Μελιόπουλος (72’ Μπρίτο), Λισγάρας, Κασάδο, Ντε Αμορίμ (78’ Σαρπόνγκ).

ΠΑΟΚ : Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Ολιβέιρα, Σάκχοφ, Πέλκας (86’ Μίσιτς), Ζαμπά (64’ Γιαννούλης), Ενρίκε, Σφιντέρσκι (66’ Άκπομ).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter