Αγκαζέ με τον «αγανακτισμένο» χρυσαυγίτη ο Μπακογιάννης στον Άγιο Παντελεήμονα (Photos)

Αγκαζέ με τον «αγανακτισμένο» χρυσαυγίτη ο Μπακογιάννης στον Άγιο Παντελεήμονα (Photos)

Προεκλογική βόλτα στον Άγιο Παντελεήμονα έκανε ο υποψήφιος για τον δήμο της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης, αγκαζέ με τον «ξεναγό» του, ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον γνωστό χρυσαυγίτη της περιοχής Σπύρο Γιαννάτο.

Ο Γιαννάτος, έγινε γνωστός καθώς παρουσιαζόταν σαν αγανακτισμένος κάτοικος της περιοχής, μαζί με τη γνωστή σε όλους Θέμιδα Σκορδέλη, ενώ διετέλεσε και «πρόεδρος» της «επιτροπής κατοίκων Αγίου Παντελεήμονα».

Μαζί λοιπόν με τη Σκορδέλη, η παρέα του κ. Μπακογιάννη, κυνηγούσε μετανάστες στα στενά της περιοχής ενώ οι δύο τους πετούσαν πέτρες και αυγά κατά των εκπροσώπων του αυτοδιοικητικού συνδυασμού «Ελεύθερη Αττική» και του επικεφαλής της Αλέκου Αλαβάνου, τον Οκτώβριο του 2010. 

Άραγε ο κ. Μπακογιάννης δεν γνώριζε ποιον είχε δίπλα του;

Ν. Ηλιόπουλος: Με ακροδεξιά ατζέντα ο Μπακογιάννης

Τη στάση του Κ. Μπακογιάννη, που «προσπάθησε να οικοδομήσει φιλελεύθερο προφίλ και τώρα παίζει με ακροδεξιά ατζέντα, επενδύει στην ατζέντα της ασφάλειας με επίκεντρο τον Άγιο Παντελεήμονα, στην περιοχή όπου χτίστηκε η Χρυσή Αυγή» στηλίτευσε ο Νάσος Ηλιόπουλος, επισημαίνοντας παράλληλα στον News 247 ότι «ποτέ δεν ακούμε στα κυρίαρχα ΜΜΕ για την ανομία στους εργασιακούς χώρους. Το ποιο κομμάτι της ανομίας επιλέγει κανείς να αναδείξει δείχνει μια πολιτική στόχευση. Όταν δεν βρίσκεις μια κουβέντα να πεις για τη Χρυσή Αυγή, κι αυτό δείχνει πολιτικές κατευθύνσεις».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter