Αγκαζέ ΝΔ – Χρυσή Αυγή στην τήρηση ενός λεπτού σιγής για τον Κατσίφα

Αγκαζέ ΝΔ – Χρυσή Αυγή στην τήρηση ενός λεπτού σιγής για τον Κατσίφα

Αξιωματική αντιπολίτευση και Χρυσή Αυγή υποστήριξαν την πρωτοβουλία του Ν. Κακλαμάνη για τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του Κατσίφα την Παρασκευή, με τον πρόεδρο της Βουλής να περιγράφει την χλιαρή πολιτική κριτική που ασκήθηκε κατά του αντιπροέδρου της Βουλής.

Μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες αναφορικά με τα θέματα που απασχόλησαν τη Διάσκεψη των Προέδρων, ο κ. Βούτσης έκανε λόγο για ευρεία πολιτική αποδοκιμασία -σε μετρημένους τόνους- της πρωτοβουλίας του «φίλου» και «άξιου» αντιπροέδρου της Βουλής. «Η πολιτική αποτίμηση κατατείνει στο ότι η πρωτοβουλία του Ν. Κακλαμάνη έπρεπε να αποφευχθεί», ήταν η ήπια κριτική κατά του αντιπροέδρου της Βουλής στη Διάσκεψη των Προέδρων, όπως την περιέγραψε ο Νίκος Βούτσης.

Σημείωσε δε ότι ο κ. Κακλαμάνης επέμεινε στην ορθότητα της πρωτοβουλίας του τυγχάνοντας της στήριξης της Χρυσής Αυγής, χωρίς όμως να μπαίνει σε λεπτομέρειες για το τι διημείφθη και χωρίς -όπως είπε ο ίδιος- αυτό να αποτελεί πολιτικό σχόλιο.

Κατά τις πληροφορίες του documentοnews.gr, ο κ. Κακλαμάνης επέμεινε πως είχε κάθε δικαίωμα να πάρει την συγκεκριμένη πρωτοβουλία, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για δολοφονία, άποψη που διατύπωσε και την Παρασκευή όταν ζήτησε την τήρηση ενός λεπτού σιγής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Ένωση Κεντρώων τοποθετήθηκε τηρώντας στάση ίσων αποστάσεων, ενώ η ΔΗΣΥ εξέφρασε τη διαφωνία της με το σκεπτικό «ό,τι έγινε, έγινε…».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter