Άγνωστες φωτογραφίες του David Bowie – Συλλεκτικό βιβλίο για 3000 ευρώ

Άγνωστες φωτογραφίες του David Bowie – Συλλεκτικό βιβλίο για 3000 ευρώ

Ο φωτογράφος Ντένις Ο’ Ρίγκαν ακολούθησε τον θρύλο της ροκ, Ντέιβιντ Μπόουι για εννιά μήνες στην περιοδεία του Serious Moonlight, το 1983 για την προώθηση του άλμπουμ του “Let’s Dance”.

Ο Ντένις Ο’ Ρίγκαν συγκέντρωσε φωτογραφίες από την περιοδεία, οι οποίες θα δημοσιευθούν για πρώτη φορά, στο βιβλίο του, που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων τον Μάιο του 2018. 

Το βιβλίο θα συνοδεύεται από τόμους με αναμνηστικά, όπως χειρόγραφους στίχους, εισιτήρια, setlists και ένα δίσκο βινυλίου 12inch με τις επιτυχίες του Μπόοουι “Ricochet”και “Let΄s Dance” σε παραγωγή Νάιλ Ρότζερς, σύμφωνα με την εφημερίδα “The Guardian”.

Το βιβλίο “Ricochet: David Bowie 1983” θα εκδοθεί από τους οίκους Moonlight Books και Penguin Random House σε 2.000 αντίτυπα και η τιμή του θα ανέρχεται σε 3.000 αγγλικές λίρες.

Το φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει ένα μικρότερο βιβλίο.

Μιλώντας για τον χρόνο που πέρασε με τον Μπόουι, ο Ντένις Ο’ Ρίγκαν είπε: “Ήταν πολύ, πολύ ευτυχισμένος. Ο Μπόουι ξεκίνησε τις εμφανίσεις τον Μάιο του 1983 σε κοινό 10.00 ατόμων, αλλά εντός μερικών εβδομάδων έπαιζε σε στάδια σε κοινό 60.000 ατόμων και τον προτελευταίο μήνα, εμφανίστηκε στη μεγαλύτερη συναυλία που διοργανώθηκε ποτέ στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας”.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter