Άγνωστοι έσπασαν τζαμαρίες και προπηλάκισαν δημοσιογράφους στα γραφεία της εφημερίδας Έθνος

Άγνωστοι έσπασαν τζαμαρίες και προπηλάκισαν δημοσιογράφους στα γραφεία της εφημερίδας Έθνος

«Καταδρομική επίθεση» έκαναν περίπου δέκα άτομα στα γραφεία της εφημερίδας «Έθνος» στην Λεωφόρο Συγγρού, σπάζοντας τζαμαρίες και πετώντας μπογιές στην πρόσοψη, το απόγευμα της Κυριακής.

 Η ομάδα έφτασε έξω από το κτίριο με μοτοσυκλέτες φορώντας κράνη και φέροντας ρόπαλα. Τη στιγμή εκείνη στην είσοδο βρισκόταν δύο δημοσιογράφοι που προπηλακίστηκαν. Στη συνέχεια οι άγνωστοι έφυγαν με κατεύθυνση το ρεύμα προς Πειραιά. 

Για τραμπούκικη επίθεση στα γραφεία του Έθνους κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος με γραπτή του ανακοίνωση καταδικάζει το περιστατικό.Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση από αγνώστους στα γραφεία του Έθνους και της 24 media, αναφέρει η Κουμουνδούρου και προσθέτει «τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού του δημοσιογραφικού κόσμου μας βρίσκουν όλους απέναντι».

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με τον απερίφραστο τρόπο την επίθεση που δέχθηκαν τα γραφεία της “24 Media” και η εφημερίδα “Έθνος”. Αναμένουμε από τις αρχές να πράξουν το αυτονόητο καθήκον τους, προκειμένου οι υπαίτιοι να λογοδοτήσουν το ταχύτερον δυνατόν στη Δικαιοσύνη».

Την επίθεση καταδίκασαν με ανακοινώσεις τους επίσης οι ΑΝΕΛ και το ΚΚΕ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter