Αγωνία και σασπένς με το αστυνομικό θρίλερ «Novembre» στη ζώνη Sunday Premiere της Nova

Αγωνία και σασπένς με το αστυνομικό θρίλερ «Novembre» στη ζώνη Sunday Premiere της Nova

Αυτή την Κυριακή 31/3 (22:00) στο Novacinema1 με τους Jean Dujardin, Jeremie Renier, Anais Demoustier σε σκηνοθεσία του Cedric Jimenez.

Αγωνία, δράση και σασπένς υπόσχεται η ζώνη Sunday Premiere της Nova αυτή την Κυριακή 31 Μαρτίου (22:00) στο Novacinema1 με το αστυνομικό θρίλερ «Novembre» (2022, διάρκειας 103’)!

Όταν, τον Νοέμβριο του 2015 μία σειρά από θανάσιμες επιθέσεις μαστίζει το Παρίσι, η αντιτρομοκρατική υπηρεσία δίνει μάχη ενάντια στον χρόνο για να βρει τους δράστες, εντός και εκτός Ευρώπης. Η καθηλωτική συνέχεια την Κυριακή 31/3 (22:00) στο Novacinema1!

Απόλαυσε τη Sunday Premiere στο Novacinema1 αλλά και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ όποτε εσύ επιθυμείς, μαζί με περισσότερες από 6.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Επιπλέον, η ανανεωμένη υπηρεσία ΕΟΝ On Demand σου δίνει τη δυνατότητα  να δεις τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές ακόμα και offline.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που τους ταιριάζει.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter