Αγορές με click away στα καταστήματα MediaMarkt Αττικής

Αγορές με click away στα καταστήματα MediaMarkt Αττικής

Έτοιμη παραγγελία σε 60’ για να κλείσεις το ραντεβού σου.

Η MediaMarkt, σε συνέχεια των νέων μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας υποδέχεται τους καταναλωτές στα καταστήματα του δικτύου της στην Αττική με ραντεβού και παραλαβή με τη μέθοδο του click away. Άμεσα, χωρίς καμία ταλαιπωρία και με απόλυτη ασφάλεια μπορείτε να αποκτήσετε ό,τι επιθυμείτε από τον smart κόσμο της MediaMarkt.

Η διαδικασία είναι απλή και άμεση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα της MediaMarkt και να επιλέξετε τα προϊόντα που θέλετε από τη μεγάλη γκάμα κατηγοριών. Αν η παραγγελία σας αφορά τα καταστήματα της Αττικής, σε μόλις 60’ η παραγγελία σας θα είναι έτοιμη για να κλείσετε ραντεβού και να την παραλάβετε μέσω Click Away στα Pick Up Spots επιδεικνύοντας το σχετικό sms επιβεβαίωσης. Επιπλέον εδώ μπορείτε να δείτε το ωράριο όλων των καταστημάτων και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να κάνετε τις αγορές σε καθένα από αυτά. Η ομάδα της MediaMarkt είναι έτοιμη να σας βοηθήσει ώστε να κάνετε δικά σας όλα όσα χρειάζεστε, άμεσα, χωρίς κόπο και πάντα με ασφάλεια.

Με ευθύνη και σεβασμό στη Δημόσια Υγεία και πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών, η MediaMarkt προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και βρίσκει τον τρόπο να παραμένει στο πλευρό των καταναλωτών. Για τηλεφωνικές παραγγελίες ή για οποιαδήποτε ερώτηση, οι ειδικοί των χαμηλών τιμών θα σας εξυπηρετήσουν μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 801 500 2020, ενώ στο mediamarkt.gr μπορείτε να ανακαλύψετε τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων της MediaMarkt στις πιο smart χαμηλές τιμές. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter