Αγραβάτωτοι Νετανιάχου και Μητσοτάκης στο Μουσείο (Photos)

Αγραβάτωτοι Νετανιάχου και Μητσοτάκης στο Μουσείο (Photos)

Χωρίς γραβάτες πήγαν σήμερα οι κύριοι Μητσοτάκης και Νετανιάχου να επισκεφτούν το Αρχαιολογικό Μουσείο.

Βέβαια, έχουν κάθε δικαίωμα να πάνε και με τζιν και φουτεράκια, αλλά ο νυν πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και οι «comme il faut» φώναζαν για χρόνια για τον αγραβάτωτο Αλέξη Τσίπρα.

Πώς πάει έτσι, πως γίνεται χωρίς γραβάτα. Και ότι μας εκθέτει ο πρωθυπουργός σωρίς γραβάτα…

Ο νυν πρωθυπουργός μάλιστα προσδιόρισε και τις τάξεις με αφορμή τις… γραβάτες κατά την ομιλία του στη Βουλή, στις 18/12/19:

«Με άλλα λόγια, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, για να χρησιμοποιήσω μια ενδυματολογική αναφορά, μεσαία τάξη είναι όλοι αυτοί που συνήθως ντύνονται απλά, όμως, ξέρουν και να φορούν γραβάτα εκεί που πρέπει», είχε πει από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης πιστός στα δόγματα Θάτσερ…

Αλλά να κάνουμε μια παρατήρηση:

Ο κ. πρωθυπουργός που μας έχει συνηθίσει από στολές του σκι και καλοκαιρινές μεταμφιέσεις ως άψογα κουστούμια θα πρέπει να ξέρει πως τα γραβατοπουκάμισα δεν φοριούνται χωρίς γραβάτα… γιατί ο σκληρός γιακάς τα βγάζει φάουλ!

Όσο αισθητικά άψογο μπορεί να είναι ένα κουστούμι με γραβάτα, τόσο ψεύτικο μπορεί να φανεί όταν βγει η «θηλιά» από το λαιμό, ιδιαίτερα όταν δεν μπορείς να το υποστηρίξεις. 

Αλλά θα πείτε, ψιλά γράμματα αφού μπήκε στο Μέγαρο Μαξίμου…

Για την ιστορία, ο κ. Νετανιάχου συνοδευόταν από τη σύζυγό του Σάρα και τον γιο του Αβνέρ, ενώ ο κ. Μητσοτάκης από το γιο του Κωνσταντίνο που όπως φαίνεται πρέπει να κάνει επαφές προετοιμάζοντας τη νέα γενιά του Μητσοτακέικου…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter