Άγραφα: Αποκλεισμένος από κατολισθήσεις ο οικισμός Βασιλέσι Πρασιάς

Άγραφα: Αποκλεισμένος από κατολισθήσεις ο οικισμός Βασιλέσι Πρασιάς

Η έντονη βροχόπτωση το βράδυ της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου, προκάλεσε μεγάλη κατολίσθηση στον οικισμό Βασιλέσι Πρασιάς στον δήμο Αγράφων Ευρυτανίας.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος, τον οποίο καθημερινά χρησιμοποιούν κάτοικοι του χωριού.Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην ΕΡΤ ο δήμαρχος Αγράφων, Αλέξανδρος Καρδαμπίκης, λόγω του όγκου των χωμάτων και των βράχων, φορτωτής του δήμου βρέθηκε στο σημείο για να ανοίξει το δρόμο, ωστόσο δεν μπόρεσε να τον καθαρίσει.

“Αυτή τη στιγμή η περιοχή είναι αποκλεισμένη και μαζί της τρεις οικογένειες που διαμένουν στον οικισμό με τις οποίες υπάρχει επικοινωνία”, τόνισε ο δήμαρχος Αγράφων, που αναμένει μεγάλο μηχάνημα που θα μπορέσει να ανοίξει το δρόμο και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία προς τον οικισμό.

Κάτοικοι της περιοχής έχουν διαμαρτυρηθεί πολλές φορές για τον κίνδυνο που διατρέχουν από τις συχνές καταπτώσεις βράχων, ζητώντας τόσο από τον δήμο Αγράφων όσο και από την Π.Ε. Ευρυτανίας να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να λυθεί το πρόβλημα και να μην κινδυνέψουν διερχόμενοι οδηγοί και κάτοικοι της περιοχής.

Πηγή: ertnews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter