Άγραφα: «Το μέλλον, η αναγέννηση και η βιώσιμη ανάπτυξή τους»

Άγραφα: «Το μέλλον, η αναγέννηση και η βιώσιμη ανάπτυξή τους»

Σε μια εξαιρετική πρωτοβουλία προχωρά ο Σύνδεσμος των Απανταχού Καροπλεσιτών, καθώς την ερχόμενη Παρασκευή διοργανώνει την ημερίδα, Άγραφα: «το μέλλον, η αναγέννηση και η βιώσιμη ανάπτυξή τους».

Στην ημερίδα, ομιλητές θα είναι οι:
– Παναγιώτης Νάνος, δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα
– Αντώνης Παπαδάκος, ΕΟΣΚ, Μέλος ΔΣ Πολιτιστικού Συλλόγου Αμάραντου
– Γεώργιος Νταλός, Καθηγητής του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
– Χάρης Κατράνας, καλλιεργητής καρυδιών

Η ημερίδα θα λάβει χώρα στην όμορφη πλατεία του Καροπλεσίου Καρδίτσας στις 20:00 η ώρα.

Στην εκδήλωση μάλιστα θα γίνει βράβευση της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη, για την κατάκτηση της 4ης θέσης στα 35χλμ βάδην του παγκόσμιου πρωταθλήματος του Όρεγκον, καθώς η αθλήτρια κατάγεται από το χωριό Καροπλέσι.

«Τα Άγραφα όπως εμείς γνωρίζουμε από πρώτο χέρι, είναι ένας γεωγραφικός τόπος όμορφος, ιστορικός αλλά και παράλληλα απαξιωμένος και παρατημένος από την πολιτεία. Για τους λόγους αυτούς αποφασίσαμε να οργανώσουμε την ημερίδα αυτή και να καλέσουμε ανθρώπους και της θεωρίας αλλά και της πράξης ώστε να μας εκθέσουν τις απόψεις, τις προτάσεις αλλά και τους δικούς τους προβληματισμούς, με απώτερο στόχο να δημιουργηθεί ένας εποικοδομητικός διάλογος», δηλώνουν οι διοργανωτές στο koutipandoras.gr.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ημερίδα είναι μόνο η αρχή των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο σύλλογος για το φετινό καλοκαίρι, καθώς όπως φαίνεται και στο παρακάτω καλαίσθητο έντυπο, το πρόγραμμα του καλοκαιριού είναι… γεμάτο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter