Άγρια κόντρα Άδωνι-Πολάκη στη Βουλή (βίντεο)

Άγρια κόντρα Άδωνι-Πολάκη στη Βουλή (βίντεο)

Πολύ σκληρή κόντρα ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ του Άδωνη Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη, όταν ο πρώτος αποκάλεσε τον δεύτερο «κότα λυράτη».

«Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ομιλίες σου όπου βρίζεις τον Καραμανλή και τον Σαμαρά ως προδότες και σ’ αυτή τη ΝΔ που έχεις βρίσει χειρότερα απ’ ό,τι εμείς, πήγες κι έγινες υπουργός, σαν ανταμοιβή των υπηρεσιών σου για τα υποβρύχια. Εμείς δεν προσκυνήσαμε και δεν γλείψαμε εκεί που φτύναμε, για να γίνεις υπουργός μιας κυβέρνησης που έβριζες και για να γίνεις πιο πιστό σκυλί του Σόιμπλε απ’ αυτά που έχει στην αυλή», απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

«Διέλυσες την πρωτοβάθμια υγεία όταν έδιωξες 2.000 γιατρούς. Για τα 30 εκατ. ευρώ χρέη που δημιούργησες στα νοσοκομεία τι λες; Έχεις το θράσος και κουνάς το δάχτυλο σ’ εμάς γιατί ψηφίσαμε έναν νόμο για τις φυλακές που έχουν ψηφίσει όλα τα πολυτισμένα κράτη. Δεν ακούμπησες μια τρίχα από το σύστημα που γεννούσε τη διαφθορά και τις υπερτιμολογήσεις στην Υγεία. Σε πόσα από τα μαύρα χρήματα της υγείας έχεις συμμετοχή; Όταν έκανες όλα αυτά είδες κανέναν να έρθει να χτίσει την πόρτα σου; Όχι. Γιατί είσαστε μαζί, είσαστε παρέα, μοιράζατε ρουσφετάκια. Εμείς τους τα κόψαμε, γι’ αυτό μας επιτίθενται. Κοιμάσαι εσύ το βράδυ γι’ αυτά που έκανες;», συμπλήρωσε.

«Επειδή είσαι και μέγας ψεύτης, κάτσε διάβασε τη δήλωση του Μοσκοβισί που λέει ότι δεν παραβαίνει καμία συμφωνία η Ελλάδα», πρόσθεσε και κατέληξε: «Τα ραβασάκια που έστελνες στο ΚΕΕΛΠΝΟ κι εσύ και η γυναίκα σου, για το ποιους να διορίσουμε σε βαστάνε ακόμη». «Με ποιον είστε τελικά. Με την ελληνική κυβέρνηση ή με τον Σόιμπλε», κατέληξε.

Οι δηλώσεις Πολάκη προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του κ. Γεωργιάδη ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση απάντησε: «Θα φέρεις τώρα εδώ τα ραβασάκια τα δικά μου και της γυναίκας. Αν δεν τα φέρετε, θα κάνω μήνυση, και θα ζητήσεις την άρση της ασυλίας σου. Δεν θα κρύβεσαι ρε γαϊδούρι πίσω από την ασυλία. Έπιασε αυτό το υποκείμενο τη γυναίκα μου στο στόμα του. Ή θα φέρεις τα ραβασάκια ή θα γίνει εδώ της Κρήτης. Με την τιμή και την υπόληψή μου δεν παίζει κανένας. Κοίτα με στα μάτια Πολάκη, θα πέσετε κάποια στιγμή και τότε δεν τη γλιτώνεις με τίποτα».

https://www.youtube.com/watch?v=GeY7zAxMVFc

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter