Άγρια κόντρα Δ. Καμμένου – Μ. Μπαλαούρα για το σκοπιανό (Video)

Άγρια κόντρα Δ. Καμμένου – Μ. Μπαλαούρα για το σκοπιανό (Video)

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα μεταξύ των βουλευτών Μάκη Μπαλαούρα, του ΣΥΡΙΖΑ, και Δημήτρη Καμμένου, των ΑΝΕΛ, για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Οι δύο βουλευτές αντάλλαξαν σχόλια μέσω συνεντεύξεών τους σε διαφορετικά κανάλια.

Ο Μάκης Μπαλαούρας χαρακτήρισε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ως πολύ καλή τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ, συμπληρώνοντας ότι είναι εργατικοί, διαβασμένοι και με σωστές παρεμβάσεις στη Βουλή, άφησε ωστόσο αιχμές, λέγοντας ότι «υπάρχουν φυσικά και εξαιρέσεις».

Αναφερόμενος στο θέμα με τον Δημήτρη Καμμένο, είπε ότι «η δήλωση που έκανα και ερέθισε τον κ. Καμμένο, ήταν σε ερώτηση αν δεν ψηφίσουν οι ΑΝΕΛ ή απέχουν και μετά ψηφιστεί η συμφωνία στο Κοινοβούλιο, όποτε έρθει, όπου απάντησα ότι τότε είναι είναι όλοι υποχρεωμένοι μετά να σεβαστούν την απόφαση αφού θα είναι νόμος του Κράτους.»

Ο Μάκης Μπαλαούρας δήλωσε ότι «το καλύτερο θα ήταν να υπήρχε ενιαία θέση. Είναι πολλές οι διαφορές σε πολλά ζητήματα αλλά έχουμε βρει ένα τρόπο να λειτουργούμε, παρά τις διαφωνίες. Σέβομαι τη γραμμή των ΑΝΕΛ και ας διαφωνώ».

Παράλληλα, παρέπεμψε στην ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ που μιλούσε για «υπέρβαση των ορίων από τον κ. Καμμένο» και «συστηματικές επιθέσεις» εναντίον βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι τελείως άδικες και βαριές οι κατηγορίες εναντίον εμένα και του κ. Παπαδημούλη.

Όσον αφορά στις φωτογραφίες από το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, τις οποίες ο Δημήτρης Παπαδημούλης έδειξε στους ευρωπαίους, είπε ότι καλά έκανε ο κ. Παπαδημούλης, δεν μπορείς να μιλάς και να χαϊδεύεις αυτιά και μετά να πράττεις διαφορετικά. Είναι όλοι υπεύθυνοι των πράξεων τους».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι «μάλλον ο κ. Μπαλαούρας έχει μια κρυφή χαρά και θέλει να παραδώσει τη Μακεδονία».

«Αντέδρασα εγώ και είπα ένα πρωί κάτι για κάποιον; Είναι δυνατόν να βάζει χέρι στους ΑΝΕΛ ο Μπαλαούρας και ο κ. Παπαδόπουλος να βάζει χέρι στον Π. Καμμένο και να του ζητά να παραιτηθεί; Είναι δυνατόν ο κ. Σκουρλέτης να μας λέει να προσέχουμε και να μην πάμε στο συλλαλητήριο; Τι είναι, ο δάσκαλος με τον μαθητή να μας μαλώνει; Εδώ έχουμε μια συνεργασία. Εκτός αν έχει μια κρυφή χαρά ο Μπαλαούρας και θέλει να παραδώσει την Μακεδονία», είπε χαρακτηριστικά, καλώντας παράλληλα τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να πουν αν είναι σύμφωνοι «με τη χαφιεδιστική πολιτική του Παπαδημούλη να μας βγάλει φωτογραφία και να μας στείλει στους Ευρωπαίους. Συμφωνείτε με το φακέλωμα; Θα μας στείλει τη λίστα με τους παραλήπτες του email;».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter