Άγρια κόντρα Πολάκη με ΓΑΠ και ΠΟΕΔΗΝ

Άγρια κόντρα Πολάκη με ΓΑΠ και  ΠΟΕΔΗΝ

Την έντονη αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, προκάλεσαν οι δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου, στον Guardian, στο επίμαχο άρθρο για τη δημόσια υγεία στην Ελλάδα.

Ο Παύλος Πολάκης απάντησε μέσω Facebook, γράφοντας, μεταξύ άλλων ότι «έκλεισε ο κύκλος σας, η θέση σας είναι στα σκουπίδια της ιστορίας» και ότι «δεν σε πιστεύει κανεις πια απο τους εργαζόμενους των νοςοκομειων ,παρα μόνο το παρεάκι σου, αποδεικνύεις οτι εισαι το ίδιο ξεφτίλας με τον Γιωργακη που για να φέρει εδώ το Δ.Ν.Τ έβριζε τη χώρα που ήταν πρωθυπουργός».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Πρόεδρε της ΠΟΕΔΗΝ ,όχι στο guardian ,αλλα στους New York Times να δώσεις συνέντευξη με αισχρά ψέμματα και στοιχεία του 2012 (τοτε ντε που προσκυναγες το Βενιζέλο και εγλειφες τον Αδωνι) συκοφαντώντας τη χώρα σου και την κυβερνηςη ΣΥΡΙΖΑ που σας έκοψε τη μάσα και τις εξυπηρετήσεις 

,ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ :-Δεν σε πιστεύει κανεις πια απο τους εργαζόμενους των νοςοκομειων ,παρα μόνο το παρεάκι σου-αποδεικνύεις οτι εισαι το ίδιο ξεφτίλας με τον Γιωργακη που για να φέρει εδώ το Δ.Ν.Τ έβριζε τη χώρα που ήταν πρωθυπουργός -δείχνει τον πανικό που εχει πιάσει και σένα που σε λίγο καιρό δε θα εισαι πια πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ (και τοτε τι θα κανεις στη ζωη σου;;) αλλα και τα ΜΜΕ που αναπαράγουν την εμετική σου συνέντευξη γιατι τους κόψαμε τη διαφημιστική δαπάνη απο Κεελπνο και την “αέρα”δανειοδότηση “Απ τις τράπεζες και δεν βγαίνουν πια .

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ :έκλεισε ο κύκλος σας, η θέση σας ειναι στα σκουπίδια της ιστορίας ,οτι γκρέμισαν οι προηγούμενοι, με σένα και την παρέα σου να τους κρατάς φανάρι και να τους λιβανιζεις,ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ,χωρίς εςας ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ»

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1829367173973422&id=100007004708966&pnref=story

Η απάντηση του ΚΙΔΗΣΟ

Από την πλευρά του, το ΚΙΔΗΣΟ σημειώνει ότι ο Παύλος Πολάκης χυδαιολογεί με χρυσαυγίτικο τρόπο κατά του Γιώργου Παπανδρέου, αντί να ασχοληθεί με την εξαθλίωση της Δημόσιας Υγείας επί των ημερών του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Πολάκης, αντί να ασχοληθεί με την κορύφωση της εξαθλίωσης της Δημόσιας Υγείας επί των ημερών του, με την ευκαιρία σχετικού δημοσιεύματος της Guardian, χυδαιολογεί για μια ακόμη φορά με τρόπο χρυσαυγίτικο κατά του Προέδρου του Κινήματος, Γιώργου Α. Παπανδρέου» επισημαίνει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και προσθέτει:

«Δεδομένου ότι το μοναδικό έργο που παράγει και για το οποίο χαίρει της εμπιστοσύνης του κ. Τσίπρα είναι ο κατά συνήθεια τραμπουκισμός και η κατ’ επάγγελμα ύβρις, θα ήταν περιττό να περιμένουμε τον εκπολιτισμό, την απαλλαγή, ή έστω την επαναφορά του στα κανονικά του καθήκοντα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter