Άγρια συμπλοκή στη Χαλκιδική – Δολοφονήθηκε 53χρονος με τσεκούρι

Άγρια συμπλοκή στη Χαλκιδική – Δολοφονήθηκε 53χρονος με τσεκούρι
Φωτογραφία αρχείου

Άγρια συμπλοκή που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του από τσεκούρι ένας 53χρονος άνδρας εκτυλίχθηκε σε περιοχή της Κασσάνδρας στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται δημοσίευμα του thestival.gr, δύο αδέρφια από την Αλβανία ηλικίας 27 και 47 ετών, φέρεται να ήρθαν στα χέρια με έναν 53χρονο και τα δύο παιδιά του ηλικίας 24 και 18 ετών, αγόρι και κορίτσι αντίστοιχα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 27χρονος τραυμάτισε τον 24χρονο χρησιμοποιώντας μαχαίρι και στη συνέχεια έσπρωξε τη 18χρονη κοπέλα, με την οποία φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 47χρονος αδερφός του πήρε στα χέρια του ένα τσεκούρι και επιτέθηκε με το πίσω μέρος του στον 53χρονο, τραυματίζοντάς τον στο στήθος και τον θώρακα, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Ασθενοφόρο παρέλαβε τον άτυχο άνδρα και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου 2022 συνελήφθησαν τα δύο αδέρφια ηλικίας 27 και 47 ετών, οι οποίοι κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και μεταφέρθηκαν στις φυλακές της Νιγρίτας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter