Αγρίεψαν τα πράγματα στο ΠΑΣΟΚ: Η Φώφη έδωσε εντολή να αδειάσει το γραφείο του ο Στέφανος Ξεκαλάκης

Αγρίεψαν τα πράγματα στο ΠΑΣΟΚ: Η Φώφη έδωσε εντολή να αδειάσει το γραφείο του ο Στέφανος Ξεκαλάκης

«Άδειασε το γραφείο, γιατί θα έρθει ο Κεγκέρογλου, έχεις παυτεί από γραμματέας», φέρεται να είπε στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Στέφανο Ξεκαλάκη, ο διευθυντής του κόμματος, Νίκος Σαλαγιάννης, κατ’ εντολή της προέδρου, Φώφης Γεννηματά!

Υπενθυμίζεται ότι, μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της τελευταίας Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, οι σχέσεις Γεννηματά – Ξεκαλάκη είναι στο κόκκινο!

Εξάλλου, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης διόρισε συντονιστή της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ) τον Βασίλη Κεγκέρογλου, παρακάμπτοντας τον Ξεκαλάκη δια της μεθόδου του… by pass, όπως την είχε χαρακτηρίσει στο Documento ηγετικό στέλεχος!

«Ντροπή, να μείνετε με αυτούς που πηγαίνουν στις εκδηλώσεις της ΝΔ, εγώ δεν θα φύγω», απάντησε στον Νίκο Σαλαγιάννη ο Στέφανος Ξεκαλάκης, ο οποίος δεν μπορεί τόσο απλά να παυτεί από γραμματέας, καθώς έχει εκλεγεί από την Κεντρική Επιτροπή, παρά μόνο εάν τεθεί βέτο από την πρόεδρο ή το όργανο.

Και ενώ ο υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού, Χρήστος Πρωτόπαπας, δήλωσε στο documentonews.gr ότι, αν και δεν γνωρίζει το θέμα, θα πρόκειται «για τεχνικής διευθέτησης ζήτημα, όχι πολιτικό δηλαδή», ο Στέφανος Ξεκαλάκης μας είπε ότι προφανώς και θα παραμείνει στο γραφείο του, μέχρι να έρθουν μία μέρα και να… αλλάξουν την κλειδαριά! «Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, από τη μία μιλά για ενότητα και από την άλλη προχωρά σε τέτοιες κινήσεις ισχυρού συμβολισμού», ανέφερε και πρόσθεσε ότι «είναι σαφές ότι δεν μας θέλουν στο κόμμα, μας διώχνουν από το ΠΑΣΟΚ». Η ενότητα σε όλο της το μεγαλείο! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter