Αγρίεψε εν όψει Πειραιά η Άρσεναλ (4-0)

Αγρίεψε εν όψει Πειραιά η Άρσεναλ (4-0)

Αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με προηγούμενες εμφανίσεις της, η Άρσεναλ νίκησε τη Νιούκασλ με 4-0 μετά από σερί τεσσάρων ισοπαλιών και καταφτάνει στην Ελλάδα αισιόδοξη.

Ο πρώτος αγώνας με τον Ολυμπιακό για τη φάση των 32 του Εuropa League θα διεξαχθεί το βράδυ της Πέμπτης στις 10μμ στο γήπεδο «Γ.Καραϊσκάκης» και ο επαναληπτικός μία εβδομάδα αργότερα στο Λονδίνο.

Η Άρσεναλ καθάρισε το ματς με δύο απανωτά γκολ μέσα σ’ ένα τετράλεπτο: Ομπαμεγιάνγκ 54’, Πεπέ 57’. Η Νιούκασλ έχασε ευκαιρίες και είχε δοκάρι στη συνέχεια, αλλά οι Οζίλ (87’), Λακαζέτ (90’+5’) έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των «κανονιέρηδων». Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έμεινε στον πάγκο.

Η Άρσεναλ βρίσκεται πλέον στη 10η θέση με ρεκόρ 7-13-6 και απέχει 7 βαθμούς από την προνομιούχο τετράδα (Τσέλσι 41, με παιχνίδι λιγότερο). Ωστόσο, ο διετής αποκλεισμός της Μάντσεστερ Σίτι από το Champions League μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και να κάνει την 5η θέση της Premier League εξίσου δελεαστική.

Η Λίβερπουλ προηγείται με διαφορά 25 βαθμών στην κορυφή και μοιάζει θέμα λίγων εβδομάδων να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter