Άγριες συμπλοκές με τραυματία και καμένα αμάξια στη Μαλακάσα πριν από το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (video)

Άγριες συμπλοκές με τραυματία και καμένα αμάξια στη Μαλακάσα πριν από το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (video)

Άγριες συμπλοκές μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, έγιναν στις 7 το βράδυ στη Μαλακάσα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν συνάντηση στο σημείο. Από εκεί θα μετέβαιναν στον σύνδεσμο των οργανωμένων στη Χαλκίδα, όπου διοργανώνεται γιορτή για τη συμπλήρωση 50 ετών από την ίδρυση του club.

Τότε, εμφανίστηκαν περίπου 100 «ερυθρόλευκοι» οπαδοί επιτέθηκαν σε 40 «πράσινους», με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν επεισόδια.

Ο μέχρι στιγμής απολογισμός: Τουλάχιστον ένας τραυματίας, καμένα αυτοκίνητα. Το βράδυ της Κυριακής διεξάγεται το ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Το επεισόδιο αυτό ήρθε μόλις 10 ημέρες μετά την επίθεση που δέχθηκε ο σύνδεσμος του Παναθηναϊκού στα Κάτω Πατήσια. Τότε, ομάδα 30-40 ατόμων που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτες, μετέβησαν στο club, το οποίο στεγάζεται σε πολυκατοικία.

Έπειτα από εκτεταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών δυνάμεων είχαν προσαχθεί οκτώ άτομα στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Κατόπιν ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τριών εκ των προσαχθέντων, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Πηγή: sportime.gr

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter