Αγρίνιο: 53χρονος μαχαίρωσε 50χρονη επειδή του έκανε παρατήρηση

Αγρίνιο: 53χρονος μαχαίρωσε 50χρονη επειδή του έκανε παρατήρηση

Ο 50χροχος μαχαίρωσε 50χρονη κινέζα μέσα στο καταστημα με κινέζικα είδη που διατηρούσε το θύμα.Η 50χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου φέροντας επιφανειακό ,ευτυχώς, θλαστικό τραύμα στην κοιλιά.

Ο 53χρονος έσπευσε να εξαφανιστεί μετά το επεισόδιο ωστόσο ύστερα από εκτεταμένες αναζητήσεις εντοπίστηκε λίγα λεπτά μετά τα περασμένα περασμένα μεσάνυχτα στην κεντρική πλατείας της πόλης όπου και συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που βρήκαν στην κατοχή του και το μαχαίρι.

Θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, με δικογραφία σε βάρος του για παράβαση του νόμου περί οπλών και οπλοχρησία αλλά και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Η αφορμή του επεισοδίου φέρεται να είναι παρατήρηση που έκανε η γυναίκα στον άνδρα που σύχναζε στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος ωστόσο η υπόθεση ερευνάται.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, 53χρονος ημεδαπός, διότι χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, προκάλεσε με την χρήση μαχαιριού επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε 50χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Κίνας, η οποία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου. Κατά τη σύλληψη του δράστη οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και σε σωματική έρευνα που του ενήργησαν βρήκαν στην κατοχή του το μαχαίρι, που χρησιμοποίησε κατά την τέλεση της πράξης, το οποίο και κατέσχεσαν.

Πηγή: Agriniopress

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter