Αγρίνιο: «Κοριός» στο γραφείο του προέδρου Δημοτικής Επιχείρησης – Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Αγρίνιο: «Κοριός» στο γραφείο του προέδρου Δημοτικής Επιχείρησης – Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Μία απίστευτη υπόθεση ερευνούν οι αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας στο Αγρίνιο η οποία μοιάζει να ναι βγαλμένη από σενάριο ταινίας του Netflix.

Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr, οι αστυνομικοί κλήθηκαν να μεταβούν στο γραφείο του προέδρου ο οποίος πρόσφατα ήταν και υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Κατά τον έλεγχο, οι αστυνομικοί εντόπισαν συσκευή η οποία φέρεται να κατέγραφε συνομιλίες αλλά και εικόνα από το χώρο του γραφείου. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, σχηματίστηκε δικογραφία ενώ η συσκευή απεστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να ερευνηθεί.

Οι υποψίες των αστυνομικών στρέφονται σε συγκεκριμένο «κύκλο» προσώπων, και μένει να φανεί εάν οι σχετικές έρευνες θα οδηγήσουν σε αυτούς που «φύτεψαν» τον κοριό. Ο πρόεδρος άλλωστε της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Αγρινίου (ΔΕΥΑΑ), είναι ένα πρόσωπο που ασχολείται με τα κοινά, καθώς ήταν και πάλι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές με το συνδυασμό του νυν δημάρχου.

Δεν αποκλείεται λοιπόν, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, η παρακολούθηση να είχε να κάνει με τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter