Αγρίνιο: Νοσοκομείο υπό κατάρρευση – Παραιτήσεις γιατρών και αναβολές χειρουργείων

Αγρίνιο: Νοσοκομείο υπό κατάρρευση – Παραιτήσεις γιατρών και αναβολές χειρουργείων

Υπό κατάρρευση βρίσκεται το νοσοκομείο Αγρινίου, όπως καταγγέλλει σε ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο πρώην υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, Μίλτος Ζαμπάρας. Είναι μία ακόμη φορά τα τελευταία χρόνια που το νοσοκομείο Αγρινίου πρωταγωνιστεί αρνητικά σε ότι αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, καθώς πριν από ένα χρόνο είχαν γίνει σοβαρές καταγγελίες από γιατρούς σχετικά.

Όπως καταγγέλλει ο κ. Ζαμπάρας «το νοσοκομείο Αγρινίου έχε καταρρεύσει».

«..Γιατροί παραιτούνται, χειρουργεία αναβάλλονται, κόσμος ταλαιπωρείται, κάνει χιλιόμετρα για να βρει Νοσοκομείο (με τον ορισμό της λέξης), βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να βρει την υγειά του και για τους περισσότερους είναι απλά Δευτέρα απόγευμα..» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του:

Το Νοσοκομείο Αγρινίου καταρρέει (έχει καταρρεύσει είναι το σωστό), γιατροί παραιτούνται, χειρουργεία αναβάλλονται, κόσμος ταλαιπωρείται, κάνει χιλιόμετρα για να βρει Νοσοκομείο (με τον ορισμό της λέξης), βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να βρει την υγειά του και για τους περισσότερους είναι απλά Δευτέρα απόγευμα.

Ως πότε θα κοιτάμε να καταρρέουν όλα γύρω μας και να μην κάνουμε τίποτα; Μέχρι το δικό μας παιδί να αρρωστήσει, μέχρι ο πατέρας μας να πρέπει να χειρουργηθεί; Και αν μέχρι σήμερα την έχουμε γλιτώσει να λέμε ευτυχώς είμαστε τυχεροί;

Αυτή είναι η «επιτελική» λειτουργία της σημερινής δημόσιας περίθαλψης. Βιτρίνα, επικοινωνία και από κάτω χάος και ανθρώπινος πόνος.

Και η ντροπή η ίδια ντράπηκε με αυτά τα θλιβερά που συμβαίνουν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter