Αγρίνιο: Στη «φάκα» δύο άντρες ενώ προσπαθούσαν να μεταφέρουν 32 κιλά κάνναβης

Αγρίνιο: Στη «φάκα» δύο άντρες ενώ προσπαθούσαν να μεταφέρουν 32 κιλά κάνναβης

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών μετέφεραν δύο άνδρες (ηλικίας 43 και 30 ετών), οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Αγρινίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, άνδρες της ΟΠΚΕ, επιχείρησαν να σταματήσουν για έλεγχο, στην Ιόνια Οδό στο ύψος του Μενιδίου, αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 43χρονος, με συνεπιβάτη τον 30χρονο. Εκείνη την στιγμή ο οδηγός του αυτοκινήτου επιχείρησε να αποφύγει τον έλεγχο εγκαταλείποντας το όχημα σε αγροτική περιοχή, στην Στάνο της Αμφιλοχίας.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο άνδρες, βρήκαν δύο σάκους που περιείχαν 32 κιλά και 850 γραμμάρια κάνναβης.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του 43χρονου και του 30χρονου, που νωρίτερα είχαν εγκαταλείψει το αυτοκίνητο. Τελικά, έπειτα από λίγη ώρα συνελήφθη σε δασώδη περιοχή στη Στάνο ο 43χρονος, ενώ ο 30χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Αμφιλοχία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter