Αγρίνιο: Συνελήφθη 49χρονος που αποπειράθηκε να δολοφονήσει έξι άτομα και ένα παιδί 1,5 έτους

Αγρίνιο: Συνελήφθη 49χρονος που αποπειράθηκε να δολοφονήσει έξι άτομα και ένα παιδί 1,5 έτους

Σοβαρό επεισόδιο έλαβε χώρα μεταξύ Ρομά στην περιοχή Αγιοβασιλιώτικα στο Αγρίνιο, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Για το πρωτοφανές αυτό περιστατικό συνελήφθη 49χρονος στο Αγρίνιο για απόπειρα ανθρωποκτονίας έξι ατόμων και ενός παιδιού ενώ αναζητείται ο 29χρονος γιος του.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

“Συνελήφθη, χθες, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Για την ίδια υπόθεση, αναζητείται για να συλληφθεί και ένας συνεργός του δράστη, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και βαρύνεται με τα ίδια αδικήματα.

Ειδικότερα, οι δύο άνδρες χθες τα ξημερώματα, στα Αη Βασιλιώτικα Αγρινίου, φέροντας δύο κυνηγετικά όπλα, πυροβόλησαν εναντίον έξι ατόμων και ενός παιδιού ηλικίας (1,5) ετών, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των παθόντων, οι οποίοι μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου συνέλαβαν άμεσα τον έναν από τους δράστες, ενώ ο συνεργός του έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται για να συλληφθεί.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη που αναζητείται, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν (86) φυσίγγια κυνηγετικού, ενώ κατά την εξερεύνηση του τόπου του περιστατικού περισυνέλλεξαν επτά κάλυκες κυνηγητικού όπλου, δύο συγκεντρωτήρες και πέντε φυσίγγια.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter