Αγρίνιο: Τραυμάτισαν δύο αδέρφια με σουγιάδες

Αγρίνιο: Τραυμάτισαν δύο αδέρφια με σουγιάδες

Έντονο προβληματισμό προκαλεί σοβαρό επεισόδιο το οποίο έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής, στο Πάρκο του Αγρινίου και ειδικότερα στον προαύλιο χώρο των Παπαστρατείων Εκπαιδευτηρίων.

Τρεις άγνωστοι, ακόμη στις αρχές, δράστες, ενάντια στους οποίους έχει σχηματιστεί δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων, διαπληκτίστηκαν με δύο αδέρφια, ηλικίας 19 και 22 ετών.

Η συμπλοκή υπήρξε σφοδρή, και μάλιστα τα δύο αδέρφια φέρουν τραυματισμούς από σουγιά, καθώς πέραν του ξυλοδαρμού, τους κατόρθωσαν χτυπήματα σε μηρό, πλάτη και πόδια.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τα δύο άτομα. Εικάζεται ότι ο αριθμός των δραστών μάλιστα πιθανότατα να είναι μεγαλύτερος. Ο ένας εκ των τραυματισθέντων παραμένει για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Τη στιγμή που οι έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου για τα ακριβή αίτια του συμβάντος είναι σε πλήρη εξέλιξη, τα δύο αδέρφια, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν επιθυμούν την ποινική δίωξη των δραστών.

Παράλληλα, εύλογα προκύπτουν απορίες και ανησυχία για το πώς συνέβη ένα τέτοιο περιστατικό σε ένα χώρο γεμάτο από κόσμο και κυρίως από παιδιά τις ώρες αυτές.

Πηγή: agriniopress

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter