Άγριο bullying σε 13χρονο: Τον έδερναν ενώ οι συμμαθητές του φώναζαν «σκότωσέ τον» (Video)

Άγριο bullying σε 13χρονο: Τον έδερναν ενώ οι συμμαθητές του φώναζαν «σκότωσέ τον» (Video)

Σοκαριστικό βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, το οποίο δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχθηκε 13χρονος από τους συμμαθητές του μέσα σε σχολείο του Ρεθύμνου. Το εν λόγω βίντεο δημοσιεύθηκε από τον ΣΚΑΙ μετά από καταγγελία που έγινε στον σταθμό, ενώ αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες της άγριας επίθεσης.

Συγκεκριμένα, η θεία του ανήλικου θύματος μιλώντας στον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό είπε χαρακτηριστικά πως:

«Δεν είναι μόνο ο ξυλοδαρμός που δέχεται το παιδί, που είναι άγριος, και με μίσος πραγματικά, είναι και αυτά που ακούγονται από πίσω. Ένα παιδί ακούγεται και λέει σκοτώστε τον, σκότωσέ τον. Είναι πραγματικά απίστευτο.»

Σημειώνεται ότι το βίντεο διέρρευσε από τον προπονητή του παιδιού στο ποδόσφαιρο ο οποίος βρέθηκε μπροστά στο περιστατικό, κατέγραψε το γεγονός και ενημέρωσε και την μητέρα του αγοριού.

Όπως κατήγγειλε η θεία του 13χρονου, οι γονείς ενημέρωσαν το σχολείο, το οποίο όχι μόνο αδιαφόρησε, αλλά «το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην μπλέξουν». Μάλιστα, οι υπεύθυνοι του σχολείου είπαν στους γονείς ότι «για εμάς είναι κακό που υπάρχει το βίντεο» και ως λύση τους ενημέρωσαν ότι «θα έρθει ένας ψυχολόγος στο σχολείο».

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter