Άγριο έγκλημα στην Ίο: Δολοφόνησε τη σύζυγό του με πολλαπλές μαχαιριές

Άγριο έγκλημα στην Ίο: Δολοφόνησε τη σύζυγό του με πολλαπλές μαχαιριές

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο νησί της Ίου, όταν 67χρονος μαχαίρωσε 55χρονη μετά από προσωπική διαφωνία και διαμάχη μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Πρόκειται για ένα σοκαριστικό γεγονός για την τοπική κοινωνία και ξεκάθαρα για ένα στυγερό έγκλημα, αφού ο άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του, προκαλώντας μαχαιριές κατ΄ επανάληψη στην ίδια.

Ομολογία της άγριας πράξης

Ειδικότερα, το έγκλημα έλαβε χώρα στο σπίτι του ζευγαριού, στις δέκα το πρωί της Τρίτης, με τον άνδρα να χτυπά τη σύζυγό του σε αρκετά σημεία του σώματός της με το μαχαίρι που χρησιμοποίησε. 

Σύμφωνα με τον ίδιο κάποια στιγμή η 55χρονη άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και του επιτέθηκε. Τότε ο 67χρονος υποστηρίζει ότι αρχικά αφόπλισε την 55χρονη σύζυγό του αλλά στη συνέχεια την τραυμάτισε θανάσιμα στο στήθος καθώς δεν κατάφερε να ελέγξει τα νεύρα του.

Όταν ο συζυγοκτόνος είδε πως σκότωσε την 55χρονη, καθάρισε το φονικό όπλο και το έβαλε στην θέση του, κάτι που επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια από τους αστυνομικούς του νησιού που πήγαν στο σπίτι.

Ο δράστης αμέσως μετά τις πράξεις του, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της Ίου και ομολόγησε το γεγονός της ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρώτα συνελήφθη ο 67χρονος ενώ άμεσα ξεκίνησε η αστυνομική έρευνα για τη συγκέντρωση στοιχείων, μέσα στην κατοικία, όπου και ο έλεγχος της Αστυνομίας ήταν εκτεταμένος. Επιπλέον, χωρίς καθυστέρηση ενημερώθηκε και το Κέντρο Υγείας του νησιού, αφού οι αστυνομικοί αντίκρισαν τη σορό της γυναίκας. Από το ιατρικό προσωπικό διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ από την πλευρά της Αστυνομίας παραγγέλθηκε η διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής.

Κατά πάσα πιθανότητα η σορός θα μεταφερόταν άμεσα στον Πειραιά και στην αρμόδια ιατροδικαστική υπηρεσία.

Υπογραμμίζεται πως ο δράστης κρατήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού της Ίου, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, προκειμένου να οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.

Πηγή: koinignomi.gr – cyclades24.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter