Άγριο έγκλημα στην Πορτογαλία: Δύο γυναίκες τεμάχισαν 23χρονο για να του πάρουν κληρονομιά 67.000 ευρώ

Άγριο έγκλημα στην Πορτογαλία: Δύο γυναίκες τεμάχισαν 23χρονο για να του πάρουν κληρονομιά 67.000 ευρώ

Στη σύλληψη δύο γυναικών για την άγρια δολοφονία ενός 23χρονου εργαζόμενου σε ξενοδοχείου κατηγορούνται δύο γυναίκες στην Πορτογαλία οι οποίες σύμφωνα με τα διεθνή μέσα αφού φέρεται να έκοψαν τα δάχτυλα του νεαρού ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στον τραπεζικό του λογαριασμό μέσω του κινητού του και να του πάρουν μία κληρονομιά ύψους 67.000 ευρώ.

Οι δύο γυναίκες 19 και 23 ετών τέθηκαν υπό κράτηση μετά την ανακάλυψη των μελών του διαμελισμένου σώματος του Ντιόγκο Κονκάλβες σε διάφορα μέρη του Αλγκάρβε. 

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι μία από τις συλληφθείσες, η 19χρονη Μαρία Μαλβέιρα φέρεται να υποσχέθηκε έναν αισθησιακό χορό στον 21χρονο προκειμένου να καταφέρει να τον δέσει σε μια καρέκλα πριν τον στραγγαλίσει και τον διαμελήσει και πετάξει το σώμα του περίπου μία εβδομάδα μετά με τη βοήθεια της συντρόφου της και νοσοκόμας Μαριάνα Φονσέκα.

Το κεφάλι του άτυχου νεαρού βρέθηκε στην Ταβίρα και ο κορμός του, σε απόσταση 1,5 ώρας, δυτικά στο Σάγκρες στο δυτικό άκρο του Αλγκάρβε. Τα χέρια και τα πόδια του τα οποία κόπηκαν με σπαθί και μπαλτά, αν και δεν έχουν βρεθεί πιστεύεται ότι πετάχτηκαν στην Ταβίρα.

Σύμφωνα με δηλώσεις αστυνομικού στον τοπικό Τύπο  το κίνητρο της δολοφονίας θεωρείται ότι ήταν οικονομικό καθώς φαίνεται να αφορά στη χρήση των μοναδικών δακτυλικών αποτυπωμάτων του θύματος ώστε οι συλληφθείσες να αποκτήσουν πρόσβαση στον τραπεζικό λογαριασμό του μέσω κινητού και να μεταφέρουν τα χρήματα.

Ο άτυχος νεαρός φέρεται είχε έλαβε τις 67.000 ευρώ ως αποζημίωση για τροχαίο δυστύχημα με θύμα την μητέρα του το 2016.

Το έγκλημα φέρεται να έχει γίνει κάποια στιγμή ανάμεσα στις 20 και τις 25 Μαρτίου στην πόλη Λάγκος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter