Άγριο έγκλημα στον Πειραιά: Τον μαχαίρωσε και του έκλεισε το στόμα με μανταλάκια

Άγριο έγκλημα στον Πειραιά: Τον μαχαίρωσε και του έκλεισε το στόμα με μανταλάκια

Ένα άγριο έγκλημα σημειώθηκε στην οδό Σαχτούρη του Πειραιά, στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στις 6:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα ένας 79χρονος άνδρας βρέθηκε από τους αστυνομικούς μαχαιρωμένος μέσα σε μια λίμνη αίματος στο μπαλκόνι του διαμερίσματος πρώτου ορόφου στην οδό Σαχτούρη στις 06:00 τα ξημερώματα.

Η σύντροφος του ηλικιωμένου άνδρα με καταγωγή από τη Χιλή, ομολόγησε πως εκείνη τον σκότωσε, ύστερα από καυγά το βράδυ της Τρίτης.

Ο άνδρας έφερε τραύματα από μαχαίρι στο στήθος.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής από αστυνομικές πηγές τσακώθηκε χθες το βράδυ. Εκεί φέρεται να δέχτηκε το θύμα το πρώτο χτύπημα με μαχαίρι από τη σύντροφό του. Ο 78χρονος φαίνεται να κατευθύνθηκε προς το υπνοδωμάτιο, το λουτρό και τελικά στο μπαλκόνι του σπιτιού για να ζητήσει βοήθεια χωρίς όμως να τα καταφέρει. Εκτός από τις απανωτές μαχαιριές, η γυναίκα φαίνεται να χτύπησε τον ηλικιωμένο με ένα βαρύ αντικείμενο, πιθανότατα μια γλάστρα, ενώ για να μη φωνάζει του έκλεισε το στόμα με μανταλάκια.

Οι γείτονες άκουσαν φωνές και ειδοποίησαν την Άμεσο Δράση. Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού με κλειδαρά και βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο έγκλημα. 

Εντός του διαμερίσματος βρισκόταν μια γυναίκα, αλλοδαπή, που πληροφορίες λένε ότι φιλοξενούσε ο 78χρονος.  Μάλιστα αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως περιφερόταν στο χώρο, χωρίς να έχει καταλάβει τι συμβαίνει. Μάλιστα φαίνεται να άπλωνε τα ματωμένα ρούχα του θύματος στο μπαλκόνι για… να στεγνώσουν. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα πιθανότατα να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι ότι οι αστυνομικοί βρήκαν τον 78χρονο με κατεβασμένο παντελόνι και εσώρουχο και ένα σεντόνι να τον σκεπάζει.

Η ίδια, κατόπιν ανάκρισης, ομολόγησε τον φόνο. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter