Άγριος καβγάς σε συνέντευξη Τατούλη – Αντιπεριφερειάρχης πήγε να πιαστεί στα χέρια με δημοσιογράφους (Video)

Άγριος καβγάς σε συνέντευξη Τατούλη – Αντιπεριφερειάρχης πήγε να πιαστεί στα χέρια με δημοσιογράφους (Video)

Παρά λίγο να πέσει ξύλο κατά τη συνέντευξη Τύπου του απερχόμενου περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, όταν η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου διαπληκτίστηκε έντονα με ιδιοκτήτη τοπικού ΜΜΕ.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες, 5 Ιουνίου, όταν η κυρία Νικολάκου ζήτησε την αποχώρηση του τηλεοπτικού σταθμού «Best» από τη συνέντευξη, υποστηρίζοντας ότι ο ιδιοκτήτης του ήταν ανεπιθύμητος διότι στο παρελθόν είχε μιλήσει προσβλητικά, χαρακτηρίζοντας «καλτσοδέτες» αντιπεριφερειάρχες.

Σύμφωνα με την παράταξη Πατούλη, ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός είχε κηρύξει «πόλεμο» εναντίον της, με αποτέλεσμα να η παράταξη να του έχει κηρύξει εμπάργκο και να του καταλογίζει ότι η στάση του στοίχισε στον Πέτρο Τατούλη.

Η ένταση κορυφώθηκε με την αντιπεριφερειάρχη και τον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού να πιάνονται σχεδόν στα χέρια και τους παρόντες να μένουν άφωνοι και να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα όταν η κ. Νικολάκου είπε, μεταξύ άλλων, στον κ. Μπελογιάννη να βγουν έξω οι δυό τους να τα πουν αν είναι άντρας.

Δείτε το video:

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter