Άγριος καβγάς στη Βουλή – Πολάκης σε Άδωνη: Έχει κερώσει το χρώμα σου

Άγριος καβγάς στη Βουλή – Πολάκης σε Άδωνη: Έχει κερώσει το χρώμα σου

Άναψαν τα αίματα ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη το βράδυ της Τρίτης στη Βουλή κατά τη συζήτηση της Ολομέλειας για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. 

Σε έξαλλη κατάσταση ο Άδωνης Γεωργιάδης επιτέθηκε στον κ. Πολάκη, με αφορμή την Έλενα Κουντουρά και τα όσα είπε ο κ. Καμμένος σχετικά με τον πατέρα της, λέγοντας ειρωνικά πως οι δύο άνδρες είναι «κολλητοί». Ταυτόχρονα άφησε αιχμές για την κ. Κουντουρά λέγοντας πως μέσα σε έξι μήνες άλλαξε γνώμη για την ψήφο της. 

Ο αναπληρωτής υπουργός πήρε τον λόγο και απευθυνόμενος στον Άδωνη του είπε πως είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλά για ανταλλάγματα, αναφερόμενος στην μεταπήδησή του από το ΛΑΟΣ στη ΝΔ, ενώ σημείωσε πως «έχει κερώσει το χρώμα του» μετά τις αποκαλύψεις του documento για τον στενό του συνεργάτη Σταμάτη Πούλη και την εταιρεία του στη Βουλγαρία

«Σαφώς και ήμουν και είμαι φίλος με τον Καμμένο. Συνεργαστήκαμε έντιμα. Έχουμε όμως βαθιά πολιτική διαφωνία στο θέμα των Πρεσπών. Είσαι ο τελευταίος που μπορεί να μιλάει για ανταλλάγματα έχοντας φύγει από το ΛΑΟΣ για να γίνεις υπουργός Ναυτιλίας της ΝΔ. Έχει κερώσει το χρώμα σου για αυτά που βγήκανε για τον στενό σου συνεργάτη με την εταιρεία στην Βουλγαρία. Δημόσιος υπάλληλος να έχει εταιρεία στη Βουλγαρία. Είναι ξέπλυμα μαύρου χρήματος».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter