Αγρότες: Απέκλεισαν τα τελωνεία Ευζώνων και Κήπων Εβρου

Αγρότες: Απέκλεισαν τα τελωνεία Ευζώνων και Κήπων Εβρου
EUROKINISSI

Σε ολιγόωρο αποκλεισμό του τελωνείου των Ευζώνων προχώρησαν αργά το βράδυ αγρότες της Παιονίας. Φορτηγά και Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα σχημάτισαν ουρά, καθώς δεν μπορούσαν να διέλθουν από το συνοριακό πέρασμα, οπότε και οι αγρότες αποφάσισαν να αναστείλουν την κινητοποίησή τους. Οι αγρότες της Παιονίας θα πάρουν μέρος στην πανελλαδική συνδιάσκεψη στη Νίκαια.

Κλειστά για τη διέλευση φορτηγών παρέμειναν σήμερα από τις 13.00 έως τις 15.00 και από τις 19.00 έως τις 21.00 και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στο Τελωνείο των Κήπων Έβρου, στο πλαίσιο των αγροτικών κινητοποιήσεων ενώ απρόσκοπτα γίνεται η κίνηση των ΙΧΕ αυτοκινήτων.

«Δεν ικανοποιηθήκαμε από τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση και μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Συνεχίζουμε τα μπλόκα και περιμένουμε να δούμε τι αποφάσεις θα παρθούν αύριο στη σύσκεψη της Νίκαιας» δηλώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Αγροτών Αλεξανδρούπολης, Κώστας Αλεξανδρής, προαναγγέλλοντας ότι και αύριο δεν θα επιτραπεί η διέλευση των φορτηγών αυτοκινήτων σε χρόνο όμως που ακόμη δεν έχει αποφασιστεί.

Νωρίτερα το απόγευμα σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ αγροτών και αστυνομίας στο Κιλκίς.

Διαβάστε επίσης: Αγρότες: «Διαίρει και βασίλευε» από την κυβέρνηση και γαλάζιους συνδικαλιστές

Αγρότες: Καταγγέλλουν τον κυβερνητικό εμπαιγμό και ζεσταίνουν μηχανές για Αθήνα – Έκλεισε η Εθνική στην Καρδίτσα

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter