Αγρότες: Πώς θα γίνει η κάθοδος με τα τρακτέρ στην Αθήνα – Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ.

Αγρότες: Πώς θα γίνει η κάθοδος με τα τρακτέρ στην Αθήνα – Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ.

Ζεσταίνουν τις μηχανές των τρακτέρ οι αγρότες για την αυριανή «απόβαση» στην Αθήνα στο πλαίσιο της κορύφωσης των κινητοποιήσεων ενάντια στον εμπαιγμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Τα τελευταία 24ωρα πραγματοποιήθηκαν συσκέψεις επί συσκέψεων στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το οποίο θα θέσει σε επιφυλακή 5.000 αστυνομικούς. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στους δρόμους της Αθήνας αναμένεται να κυκλοφορήσει συγκεκριμένος αριθμός τρακτέρ, πιθανότατα πάνω από 100.

Τα τρακτέρ θα φτάσουν στην πρωτεύουσα είτε μέσω της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, είτε από την Πελοπόννησο. Η πρώτη συγκέντρωση των αγροτικών οχημάτων θα γίνει στη λεωφόρο Αθηνών και από εκεί οι αγρότες θα κατευθυνθούν προς το Σύνταγμα συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

Τα αγροτικά οχήματα θα ξεκινήσουν από τη Θεσσαλία για το Κάστρο Βοιωτίας, όπου θα ενωθούν με τα υπόλοιπα μπλόκα και στη συνέχεια θα κινηθούν προς Αθήνα.

Αναμένεται να μείνουν στο κέντρο της Αθήνας για ένα 24ωρο, με πρόβλεψη να μείνει ανοιχτή μία λωρίδα κυκλοφορίας. Παράλληλα, υπάρχει και μεγάλος αριθμός αγροτών οι οποίοι θα κατέβουν με ΚΤΕΛ προς την Αθήνα για το αυριανό παναγροτικό συλλαλητήριο.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας – Βοριάδες στα ανατολικά

Βαθιές ρωγμές σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τα ομόφυλα ζευγάρια – Τις μεγαλύτερες απώλειες ο Ανδρουλάκης

Θεσσαλονίκη: Επέμβαση των ΜΑΤ στο ΑΠΘ για να «σπάσει» η κατάληψη της Νομικής (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter