Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Αγροτικό: Κλειστός και πάλι ο κόμβος στο Χέρσο

Λίγα λεπτά πριν τις 12.30 το μεσημέρι έκλεισε από αγρότες και κτηνοτρόφους της Κεντρικής Μακεδονίας ο κόμβος στο Χέρσο, που οδηγεί στο τελωνείο της Δοϊράνης, στα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ.

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουμε αποκλεισμένο το σημείο για το επόμενο δίωρο», τόνισε στο Αθηναϊκό -Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το μέλος της συντονιστικής επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας, Θωμάς Καρυπίδης, πρόεδρος Αγροκτηνοτροφικού Συλλόγου δήμου Παιονίας, προσθέτοντας ωστόσο ότι «δεν αποκλείεται να το πάμε και επ’ αόριστον. Θα εξαρτηθεί από τη γενική συνέλευση που θα ακολουθήσει και το τι θα αποφασίσει ο κόσμος»

Στο σημείο βρίσκονται περί τα 100 τρακτέρ, εκ των οποίων τα 50 από το Κιλκίς και τα υπόλοιπα από το τελωνείο των Ευζώνων, ενώ ο κόμβος Χέρσου είναι στον οδικό άξονα Θεσσαλονίκης - Δοϊράνης - Προμαχώνα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.