Αγρότης κατά Γεωργαντά: Η κυβέρνηση είναι αχάριστη (Video)

Αγρότης κατά Γεωργαντά: Η κυβέρνηση είναι αχάριστη (Video)

Καλεσμένος στην εκπομπή «Οι Αταίριαστοι» ήταν το πρωί της Τετάρτης, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Γεωργαντάς για να μιλήσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες, σχετικά με τις ανατιμήσεις των προϊόντων και τις αυξήσεις του ρεύματος.

Ο κ. Γεωργαντάς δέχτηκε σφοδρή κριτική από αγρότη που μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή.

Ο Γιάννης Βάγγος από τη Βοιωτία καταγγέλλει πως τον Απρίλη του ήρθε το ρεύμα όσο του ήρθε πέρυσι όλο το καλοκαίρι και πως η κυβέρνηση είναι «αχάριστη», γιατί ενώ η επαρχία τους στήριξε εκείνοι συμπεριφέρονται όπως οι «δεσποτάδες στους πιστούς».

Ο Γιάννης Ντσούνος ενοχλήθηκε και του ζήτησε να σεβαστεί τον υπουργό και να μην τον αδικεί με τον κ. Βάγγο να απαντάει πως «Δεν τον αδικούμε, είναι η αγανάκτηση», με τον υπουργό να έχει καταπιεί τη γλώσσα του.

Ακολουθούν όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή:

Γιάννης Βάγγος: Είναι κρίμα γιατί το 55% των αγροτών στήριξε αυτήν την Κυβέρνηση και συμπεριφέρεται με τέτοια αχαριστία, όπως οι δεσποτάδες στους πιστούς. Τον Απρίλη μόνο μου ήρθε το ρεύμα όσο μου ήρθε πέρυσι όλο το καλοκαίρι για να ποτίσουμε 20 στρέμματα χωράφι. Η αγορά μας έχει ξεπεράσει. Μία μας έφταιγε η πανδημία, μία μας έφταιγε ο πόλεμος στην Ουκρανία κι όλοι έχουν αφήσει τα στυλό κάτω και δεν δουλεύει κανένας. Ή θα σοβαρευτούμε να δουλέψουμε ή θα κάνουμε τους πανελίστες

Γιάννης Ντσούνος: Μην τον αδικείτε τον υπουργό σε αυτό.

Γιάννης Βάγγος: Δεν τον αδικούμε, είναι η αγανάκτηση!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter