Αγωγή και στην Τσατάνη από τον Κώστα Βαξεβάνη

Αγωγή και στην Τσατάνη από τον Κώστα Βαξεβάνη

Μετά τον Φρουζή και την Ράικου, ο εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης καταθέτει αγωγή εναντίον της Εισαγγελέως Γεωργίας Τσατάνη για όσα είπε στην Προανακριτική της Βουλής. 

Η Εισαγγελέας η οποία έχει καταδικαστεί πειθαρχικά μετά τις αποκαλύψεις της δημοσιογραφικής ομάδας του ΗΟΤ DOC, του Κώστα Βαξεβάνη και του Εισαγγελέα Γιάννη Αγγελή για την προσπάθειά της να αθωώσει τον Αντρέα Βγενόπουλο, κατέθεσε στη Βουλή πως ο εκδότης του Documento της είχε τηλεφωνήσει λέγοντάς της μάλιστα «κοίτα τι θα πάθεις».

Εμφάνισε μάλιστα τα δημοσιεύματα που αποκάλυπταν το ρόλο της στην κάλυψη του Βγενόπουλου ως προσπάθεια στοχοποίησής της μετά από εντολή του Παπαγγελόπουλου.

Η κυρία Τσατάνη δεν θα έχει πλέον να αντιμετωπίσει τα φιλικά χτυπήματα στην πλάτη από τα μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής που πρόσκεινται στη ΝΔ και προσπαθούν να εξυπηρετήσουν την πολιτική κατασκευή τους. 

Είναι μόνη απέναντι σε ένα δικαστήριο στο οποίο όπως γνωρίζει πρέπει να αποδείξει όσα είπε. 

Σε ό,τι αφορά τον Κώστα Βαξεβάνη και τους δημοσιογράφους έχουν ήδη αποδείξει όσα έλεγαν για την κυρία Τσατάνη και γι’ αυτό η ίδια καταδικάστηκε και η ομάδα Βγενόπουλου διώχθηκε. 

Διαβάστε επίσης

Ποια είναι η εισαγγελέας Τσατάνη

Ακατάσχετη ψευδολογία Τσατάνη με το «καλημέρα» στην Προανακριτική

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter