Αγωγή του «Ε» κατά του Νίκου Καρβέλα

Αγωγή του «Ε» κατά του Νίκου Καρβέλα

Αγωγή κατά του Νίκου Καρβέλα για µη τήρηση των όρων και κατ’ επέκταση της συνεργασίας του µε το Star Academy κατέθεσε ο τηλεοπτικός σταθμός «Ε».

Το «Ε» καταγγέλλει τη συνεργασία µε τον συνθέτη και ζητά από τον ίδιο αλλά και από όσους εγγυήθηκαν τη συνεργασία µαζί του τη ρήτρα των 500.000 ευρώ και για την περαιτέρω ζηµιά που υπέστη το κανάλι, αλλά 2.500.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος», το κανάλι κέρδισε ήδη τον πρώτο γύρο, διεκδικώντας από τον µουσικοσυνθέτη ως ρήτρα 500.000 ευρώ, ενώ το σκεπτικό της απόφασης κάνει λόγο για αθέτηση των όρων συνεργασίας, η οποία συµφωνήθηκε και υπογράφηκε µεταξύ καναλιού και συντελεστών στις 2 Απριλίου του 2017. Ήδη μάλιστα φαίνεται πως δεσµεύτηκε το σύνολο των τραπεζικών λογαριασµών του Νίκου Καρβέλα και της εταιρείας Vanillia ΕΠΕ.

Υπενθυμίζεται ότι η συνεργασία του Νίκου Καρβέλα με το κανάλι έληξε άδοξα στα τέλη Μαΐου. Είχε προηγηθεί έντονος τσακωμός του Καρβέλα με τον παρουσιαστή του Star Academy Μένιο Φουρθιώτη, επειδή σύμφωνα με τον συνθέτη η παραγωγή του έστειλε εξώδικο επειδή στην προηγούμενη εκπομπή δεν μιλούσε αρκετά. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter