Αγωνία για την 10χρονη Μαρκέλλα που εξαφανίστηκε – Τι λέει η μητέρα της

Αγωνία για την 10χρονη Μαρκέλλα που εξαφανίστηκε – Τι λέει η μητέρα της

Άκαρπες παραμένουν, μέχρι στιγμής, οι έρευνες για τον εντοπισμό της 10χρονης, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν χθες το μεσημέρι στην περιοχή της Κάτω Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη, κατά την επιστροφή της από το σχολείο. 

Από την αστυνομία, όπου απευθύνθηκαν οι οικείοι της, εκδόθηκαν γενικές αναζητήσεις, ενώ στις έρευνες συμμετέχουν και εθελοντές.

Σύμφωνα με την μητέρα της μικρής Μαρκέλλας, ο συμμαθητής της τής είπε πως τη 10χρονη την προσέγγισε μία άγνωστη γυναίκα, η οποία την φώναξε με το όνομά της. Στη συνέχεια, έφυγε μαζί της προς άγνωστη κατεύθυνση και από τότε αγνοείται.

«Μαρκέλλα έλα να σου δώσω κάτι για τη μαμά», με αυτά τα λόγια κατάφερε η γυναίκα να παραπλανήσει τη 10χρονη και να την κάνει να πάει προς το μέρος της. Από τότε «εξαφανίστηκε μαζί με την κυρία και δεν γύρισε σπίτι ποτέ» αναφέρει η μητέρα της, ενώ σύμφωνα με τον πατέρα της το μυαλό των γονιών της δεν πάει σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο.

Ο συμμαθητής της Μαρκέλλας, επίσης είπε πως πρόλαβε να διακρίνει τη γυναίκα που φέρεται να «άρπαξε» τη συμμαθήτριά του λέγοντας πως πρόκειται για μία γυναίκα περίπου 30 ετών, με κόκκινα μαλλιά, κοντή στο ύψος και παράξενο πρόσωπο, ενώ την ίδια περιγραφή έδωσε και μία ακόμη ανήλικη.

Την εξαφάνισή της μικρής γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του και το «Χαμόγελο του Παιδιού», σύμφωνα με την οποία το ανήλικο κορίτσι έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,50 μ. και βάρος 46 κιλά. Την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε μαύρο κολάν, καφέ κοντομάνικη μπλούζα, μαύρα παπούτσια, ενώ κουβαλούσε γαλάζια σχολική τσάντα με λουλούδια.

Στην ίδια ανακοίνωση απευθύνεται έκκληση σε οποιονδήποτε έχει κάποια πληροφορία για την υπόθεση να επικοινωνήσει με το «Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter