Αγωνία για την Αρλέτα

Αγωνία για την Αρλέτα

Η Αρλέτα εισήχθη στο νοσοκομείο πριν από δύο εβδομάδες και σήμερα αντιμετωπίζει λοίμωξη του αναπνευστικού ενώ υπέστη και έμφραγμα. Στο πλευρό της βρίσκονται οι στενοί της φίλοι που τα τελευταία χρόνια είναι πάντα δίπλα της.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια δίνει την δική της μάχη για τη ζωή στην Εντατική του νοσοκομείο Αγία Όλγα και δυστυχώς συνεχίζει να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο και έμφραγμα που υπέστη. Η Αρλέτα νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εδώ και 15 μέρες και οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάστασή της κρίσιμη. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η υγεία της είναι ιδιαίτερα καταπονημένη τα τελευταία χρόνια. Τον Φλεβάρη του 2008 η 72χρονη τραγουδίστρια υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία λίγο πριν την εμφάνισή της στο Βόλο και σώθηκε από θαύμα. Ένα ακόμη θαύμα, φαίνεται πως περιμένουν και τα αγαπημένα της πρόσωπα, μιας και για μια ακόμη φορά η υγεία της κλονίζεται.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, πριν ένα μήνα η Αρλέτα είχε προσβληθεί από βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού και είχε νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο “Ερρίκος Ντυνάν”. Πήρε εξιτήριο, αλλά λίγα 24ωρα μετά αισθάνθηκε έντονη αναπνευστική δυσχέρεια και κάλεσε γιατρό στο σπίτι, ο οποίος διαπίστωσε πως χρίζει άμεσης νοσηλείας και έτσι μεταφέρθηκε στο Αγία Όλγα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter