Συγκέντρωση έξω από τα γραφεία

Αγωνία για τους εργαζόμενους του Mega - Συνεδριάζει για την τύχη τους το ΕΣΡ

Συνεδριάζει από τις δύο το μεσημέρι το ΕΣΡ προκειμένου να αποφανθεί επί του αιτήματος των μετόχων του Mega για την αλλαγή του χαρακτήρα του σταθμού σε θεματικό. 

Έξω από τα γραφεία του ΕΣΡ βρίσκονται συγκεντρωμένοι πολλοί εργαζόμενοι που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 16 μήνες και αναμένουν την απόφαση του ΕΣΡ που θα κρίνει την τύχη τους. 

Αν το ΕΣΡ συνηγορήσει στην αλλαγή του χαρακτήρα τότε θα δοθεί μια παράταση μέχρι να προκηρυχθούν οι θεματικές άδειες. Σε διαφορετική περίπτωση το φάσμα του "μαύρου" είναι ορατό. 

Σε κάθε περίπτωση το μέλλον των εργαζομένων και δη των δημοσιογράφων είναι αβέβαιο αφού και στην περίπτωση που το κανάλι χαρακτηριστεί θεματικό θα βρεθούν εκτός της εταιρείας. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.