Αγωνιώδης ανάρτηση Πολάκη: Φέρτε μονοκλωνικά να σώσουμε κόσμο

Αγωνιώδης ανάρτηση Πολάκη: Φέρτε μονοκλωνικά να σώσουμε κόσμο

«Φέρτε τώρα τα μονοκλωνικά αντισώματα. Ο ευρωπαϊκός οργανισμός έδωσε την έγκριση που και καλά περιμένατε!! (οι Ούγγροι οι Γερμανοί και οι Ιταλοί τα έφεραν ΠΡΙΝ την έγκριση)» επαναλαμβάνει σε ανάρτησή του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Ο ίδιος -ο οποίος είχε κάνει την ίδια έκκληση πολύ νωρίτερα- την επαναλαμβάνει ενώ αυξάνονται επικίνδυνα τα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα και η κατάσταση στα νοσοκομεία της Αττικής είναι ασφυκτική. 

Παράλληλα, μιλώντας και με την ιδιότητα του γιατρού, κάνει μια τελευταία έκκληση προς την κυβέρνηση για μια σειρά κινήσεων και μέτρων που όπως αναφέρει «θα σώσουν ζωές». 

Διαβάστε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: 

ΕΠΕΙΔΗ το πράγμα φουντώνει και εσείς μόνο τα λοκ νταουν είστε ικανοί να κάνετε

ΑΓΩΝΙΩΔΩΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1) Φέρτε ΤΩΡΑ τα μονοκλωνικά αντισώματα. Ο ευρωπαϊκός οργανισμός έδωσε την έγκριση που και καλά περιμένατε!! (οι Ούγγροι οι Γερμανοί και οι Ιταλοί τα έφεραν ΠΡΙΝ την έγκριση)

2) Προχωρήστε σε συνεννόηση με τις πανεπιστημιακές και τις μεγάλες κλινικές του Εσυ ,τις αιμοδοσίες των νοσοκομείων το Εθνικό κέντρο αιμοδοσίας σε ΜΑΖΙΚΗ συλλογή:

α) Πλάσματος από αναρρώσαντες ασθενείς COVID που έχει αντισώματα και το οποίο γίνεται ήδη σε μικρή ομως κλίμακα

β) ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ: σε συλλογή πλάσματος από ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΝΤΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ που φαίνεται από πρόδρομα στοιχεία πως έχουν πολύ υψηλό τίτλο ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΤΙΚΩΝ αντισωμάτων (και όχι μόνο αντισπαικ)!!!!

ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΑ, ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΖΩΕΣ!!!!

Οι άνθρωποι ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΩΡΑ , ΟΧΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !!!!!

Παύλος Πολάκης, Γιατρός, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανίων, πρ. αναπλ. Υπ Υγειας.

Μυστικά & Documento

19/09/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter